Login/Registracija

KAO BABA VANGA Milica tipovala kako glasa publika, da li je imala sreće DA POGODI ko je prošao dalje

U večerašnjoj emisiji „Nikad nije kasno“ ponovo je priređen šou za pamćenje, a pokazalo se još jednom da veterani i te kako vladaju scenom. Nadmetanje je proteklo u veseloj atmosferi za šta su se pobrinule Milica Todorović i Sanja Vučić koje su se našle u žiriju, naravno uz podršku stalnih članova ekipe kao i samih učesnika. Pred kraj emisije je ipak došlo vreme za sudbonosne odluke.

Milica je duboko uzdahnula jer je njoj pao najteži deo, a to je da izgovori ko od takmičara po odluci žirija ide dalje.

-Možeš i kroz uzdahe da saopštiš – poručila joj je Dragana, a pevačica je prihvatila tu opasku što je izazvalo osmehe u studiju.

-Svi ste bili za pohvalu ali pravila igre su takva da moramo da izaberemo dva kandidata koja idu dalje – rekla je Milica i u stuilu Saše Popovića nastavila:

-Dalje ide, dalje ide Sabina Kaltak – rekla je Milica.

Drugi takmičar koji je po odluci žirija otišao dalje jeste Aleksandra Pavlović.

Dramatike nije nedostajalo ni u nastavku saopštavanja rezultata jer se sa nestrpljenjem iščekivala sudbina preostala tri takmičara.

Dragana je insistirala od Mareta da prognozira ko je favorit publike ali je on izbegao odgovor.

-Ne mogu da pretpostavim jer se publika i ja nismo složili – rekao je Mare.

U prognozu se u stilu proročice uključila Milica koja je zapisala na papiru ko će proći dalje po glasovima publike.

Prema rezultatima SMS glasanja publike dalje se plasirao Milenko Jovanović Bajo, a Milica je pokazala papir na kojem je pisalo isto ime takmičara.

Na onlajn glasanje na Fejsbuk stranici „Nikad nije kasno“ odlaze Stevan Lazarević i Marinko Malešević, a isključivo od vaših glasova zavisi ko će se od ova dva kandidata pridružiti onima koji su se već plasirali u sledeći krug. Glasanje je otvoreno i za svog kandidata možete glasati OVDE.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić