Login/Registracija

KAKAV PREOKRET Atraktivna Rumunka ispunila najveću želju i sve šokirala: „Odavno sam htela to da uradim“ (VIDEO)

Dok smo je gledali u šouu „Nikad nije kasno“ atraktivna Rumunka Kristina Voiku umela je da nas iznenadi dobrom folk pesmom na srpskom ali i rumunskom jeziku, a nakon takmičenja pokazala je da sjajno peva i pop i rok na engleskom.

Nakon takmičenja nastavila je uspešno da gradi svoju muzičku karijeru, a nakon nekoliko pesama na srpskom, rumunskom i makedonskom, na veliko iznenađenje mnogih na red je došla i prava dvojka.

-Dok je bila pandemija i dok smo bili zatvoreni poželela sam da nešto radim i krenula u potragu za dobrom pesmom. Nikad nisam snimila nijednu dvojku, tako da sam htela da je imam u svojoj diskografiji i eto desila se numera ‘Stani suzo’ – rekla je Kristina i istakla da je ovaj narodnjak uradio hitmejker Novica Nikolić Patalo, dok je tekst napisao Jovica Kovačević, a njeni verni fanovi prokomentarisali su da se njihov rad i kvalitet i te kako prepoznaje.

Njen novi narodnjak izazvao je lavinu sjajnih reakcija i komentara, a jedan od njih je da treba da ostane dosledna ovom muzičkom pravcu.

Poslušajte kako zvuči kad Rumunka peva pravu srpsku dvojku.

Podsetimo, pre učešća u „Nikad nije kasno“ Kristina je bila na dobrom putu da postane zvezda, ali je zbog iznenadnog gubitka brata odustala od svih planova. Tako je čak osam novih pesama koje je tada kupila snimila nekokliko godina kasnije.

-Najmlađi brat mi se razboleo, a ubrzo i preminuo, nakon čega sam i prestala da pevam. Zato sam pesme ostavila po strani u želji da ću ih kad tad snimiti. Evo sad je došlo to vreme! Snimiću dve pesme za koje mogu da kažem da su jako lepe, vesele, kako bi mladi rekli, pozitivne – rekla je pre dve godine Kristina i dodala da je to tek početak njene karijere. 

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić