Da li se sećate NAJEMOTIVNIJEG nastupa iz „Nikad nije kasno“: Takmičar plakao na sceni, folk zvezda ostala bez reči (VIDEO)

5555e77fd11fb1d589537d7ef795a50b6123d6d5

Jasmina Heinza publika je upoznala u muzičkom takmičenju pevača veterana „Nikad nije kasno“ gde je stigao do finala i osvojio srca publike u čitavom svetu.

Kroz celu sezonu je pevao pravu narodnu muziku, a uvek je birao pesme koje nose posebne ljubavne emocije i to uspešno prenosio na milionski auditorijum kraj malih ekrana.

Svi Jasminovi nastupi su ostali zapaženi i upamćeni, a posebnu emociju ovaj veteran je izazvao u finalu kada je pevao vanvremenski hit Šabana Šaulića „Dva galeba bela“.

Osim što je maestralno izveo ovu numeru, on je pokazao i prelepu emociju, pa je i sam zaplakao na sceni dok je pevao.

Reakcija publike u studiju je bila neverovanta, a ni tadašnji članovi žirija nisu mogli da ostanu imuni na ovo izvođenje.

Capture 1 27

Tako su Lepa Brena i Aco Pejović ustali na kraju nastupa i aplauzom podržali kandidata, a ova pesma je posebno dirnula Draganu Mirković koja je bila na ivici suza, ali je na kraju izašla na scenu i zagrlila veterana.

Capture 1 28

Mnogi tvrde da je ovo do sada najemotivniji nastup u takmičenju i da je veteran ovom pesmom dirnuo srca miliona, a tome svedoče i pregledi na jutjubu koji broje čak pola miliona.

Kako je ovaj nastup izgledao pogledajte u videu ispod tekta:

Foto: Z.K.Munja/printscreen,
Autor: A. Milinković