Login/Registracija

Supruga ga iznenadila za trideset petu godišnicu braka, a onda se desio obrt: „Imala je veliki peh“ (VIDEO)

Iako je bio tako blizu studija, sa druge strane bio je veoma daleko od svojih snova jer veteran iz Beograda Miša Šikman godinama nije uspeo da skupi hrabrost i prijavi se u emisiju „Nikad nije kasno“ sve dok njegova supruga nije preuzela stvar u svoje ruke i suprugu na trideset petu godišnjicu braka napravila iznenađenje.

Na samom početku razgovora, veteran je otkrio da se u emisiji „Nikad nije kasno“ oseća kao kod kuće.

Živim na Ceraku, tačnije dva kilometra odavde – objasnio je vetran.

Šikman se muzikom bavi još od detinjstva, pohađao je muzičku školu iz koje je često bežao, a pred našim kamerama otkrio je zbog čega je bio tako nestašan đak.

-Kao klinac otac me je upisao na tamburicu, međutim nije mi se taj izbor naročito dopao, pa sam bežao iz muzičke škole, nakon toga konkurisao sam za Vojnu muzičku školu gde su me primili, ali i iz nje sam bežao jer moj izbor nije bio baš srećan zato što sam želeo da sviram bubnjeve i saksofon, a oni su mi dali da sviram hornu i klavir– objasnio je veteran i dodao:

Na kraju je sve dobro prošlo jer sam na kraju svirao hornu završio Muzičku akademiju. Gitaru sam počeo da sviram najviše zbog Đorđa Balaševića. Njega obožavam i smatram da je jedan od najvećih pesnika dvadesetog veka.

Miša nam je otkrio koje još muzičare, pored Balaševića izuzetno ceni.

Obožavam i Kemala Montena. On je po meni jedini pevač koji je mogao da održi koncert samo sa gitarom. Mnogo poštujem i Željka Samardžića kao i njegov sam put do uspeha.

Šikman je otkrio i da ga je za emisiju „Nikad nije kasno“ prijavila supruga, koja je i sama bila deo ovog takmičenja u jednoj od prethodnih sezona.

Moja supruga je imala jedan peh, bila je jako bolesna i nije želela da otkaže emisiju zato što se plašila da je neće pozvati opet, korektno je pevala ali se završilo tako kao se završilo. Ona me je prijavila ovde na 35. godišnjicu braka. Veoma sam zahvalan na tome, a zahvalan sam i Žiki koji je prepoznao tu svoju emociju kod nas – rekao je veteran, a šta je Miša još ispričao o svom životu možete poslušati u VIDEU ISPOD.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk