Login/Registracija

Kad Jelena Mudronja zapeva Cecu i sruši društvene mreže, a fanovi ostanu bez teksta: „Ti si bomba pozitivne energije“ (VIDEO)

jelena mudronja nastup

Proslavljena učesnica prethodne sezone, Jelena Mudronja na velikoj sceni emisije „Nikad Nije Kasno“ pokazala je da je kvalitetan pevač, ali i zabavljač koji svojom energijom diže atmosferu gde god da se pojavi.

Kažu da kada odaberete zanimanje koje volite, nemate osećaj da ikada radite, što potvrđuje i Jelena koja peva svakodnevno i u svakoj situaciji, a ne samo na nastupima i probama za iste.

485f7ab82917e1126e49dcbc3c1bd4300ca8c247

Ona je aktivna na društvenim mrežama na kojima redovno objavljuje svoje fotke i snimke, a poslednjim videom još jednom je pokazala kakva je carica.

U sasvim opuštenom, kućnom izdanju ona je zapevala Cecin hit „Koža pamti“ koji je izvela sa toliko energije da su svi prokomentarisali da je prava bomba pozitive koju prenosi na druge ljude.

Podsećamo, pored brojnih pozitivnih komentara tokom takmičenja, Jelena se susrela i sa onim negativnim o čemu je svojeveremno i govorila za naš portal.

– Jedini negativan komentar dobijam za usta za koje sam se ze*nula i sad me je strah da operišem. Stavila sam silikon onaj od pre 20 godina što se stavljao i svesna sam da sam malo preterala – istakla je Jelena i hejterima poručila da ko neće da je gleda ne mora, može samo da je sluša.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić