Ekskluzivno: Zvezda Granda uživa u ljubavi sa fudbalerom, prvi put otkrila detalje: „Zajedno smo pet meseci“ (VIDEO)

333179196 219924773856640 5559660147058843548 n

Ivana Dimkovski proslavila se učešćem u „Zvezdama Granda“ pre nekoliko sezona. Od tada njena karijera ide samo uzlaznim putem, a nedavno je obradovala publiku novom pesmom „Zavisna“ koja obara sve rekorde slušanosti na muzičkim platformama.

Mlada pevačica za Grand ističe da je zadovoljna uspehom koji je postigla njena nova pesma, a osvrnula se i na saradnju sa mentorkom Jelenom Karleušom.

-Jako sam zadovoljna, reakcije su odlične, pesma se dopala ljudima. Prvo se pesma svidela meni to je najvažnije, a onda i publici – počela je ona, pa se prisetila učešća u popularnom takmičenju:

-Za „Zvezde Granda“ sam se prijavila sa samo 16. godina, i to mi je jako brzo proletelo. Od audicije, pa do sada je zaista vreme proletelo. Audicija, svaki krug takmičenja, snimanja, probe sve mi je bilo zanimljivo i jedno lepo iskustvo.

Ivana priznaje da je od bivše mentorke Jelene Karleuše puno naučila, a otkrila je i koji je to najvažniji savet dobila od nje.

Jelena i ja smo imale lepu saradnju i zahvalna sam joj na svakom savetu. Da sam ponovo u takmičenju, opet bih nju birala za mentora. Ona je kao osoba jako dobra i stvarni mi je oko scenskog nastupa ponogla puno. S obzirom da sam ja tada imala samo 16. godina značilo mi je da čujem od nje savet. Još uvek nije čula novu pesmu, nije mi ništa napisala, ali sam sigurna da bi joj se dopala – kazala je Ivana.

Za sam kraj razgovora, mlada pevačica je za Grand priznala da već pet meseci uživa u ljubavi sa fudbalerom i da joj cvetaju ruže i na tom planu.

-U srećnoj sam vezi pet meseci, uskoro će biti šest. Jako mi je lepo u vezi i ne bih ništa više otkrivala. Za sada sve to lepo funkcioniše. Meni je važno da osoba koja je sa mnom bude lepo vaspitana, kulturna i da ima lepe manire. To mi je jako važno i sve što sam nabrojala to ima moj momak. Fudbaler je, ali to sve na stranu, nije mi važno da je fudbaler ili košarkaš, važno je da on meni odgovara kao osoba – zaključila je Ivana.

Foto: Instagram,
Autor: A.Milinković