Login/Registracija

Kaća Grujić razotkrila takmičara, palo priznanje usred emisije: „To je bila moja prva simpatija“

Kaća Grujić razotkrila takmičara
Kaća Grujić razotkrila takmičara

Mile Đedović Lav nakon trgovačkog posla, u tridesetim odlučio je da posluša svoje snove i na nagovor prijatelja počeo profesionalno da se bavi pevanjem. Poslednih desetak godina život ga je odveo u muzičku izolaciju zbog čega je odlučio da se vrati u muziku na velika vrata.

Pozdrav za sve, obožavam ovo odeljenje Žiko– rekao je Mile nakon što se predstavio na velikoj sceni što je nasmejalo, ali pomalo zbunilo Žiku koji je zatim predstavio njegovu prijateljicu i upitao je da li je ljubomorna.

Nisam zato što znam da mi je veran– jasna je bila ona.

Kaća Grujić razotkrila takmičara

Mile je odlučio da se večeras predstavi pesmom „Mirjana“ od Predraga Živkovića Tozovca kojom je zadovoljio očekivanja članova žirija.

Mile, moram priznati da je ova asocijacija na Tozovca budi u meni divne i krasne emocije. Vi ste neko ko to dobro, kvalitetno i lavovski radi. Taj nadimak nije samo zbog rođenja već i zato što ste izvrsni pevački– pohvalio ga je Duško Kuliš, dok je Katarina imala pitanje za Mileta:

Kaća Grujić razotkrila takmičara

Zašto baš ta pesma, da li ima neku pozadinu ili priču?– zanimalo je Grujičevu, a on je odgovorio da ima veze sa njegovom prvom simpatijom.

0A0A5362
Kaća Grujić razotkrila takmičara

Tačno sam znala, otpevali ste to sa nekom divnom emocijom i svaka Vam čast- rekla je Kaća.

Super je kada se izabere prava pesma i uvek nato skrećemo pažnju kandidatima. Vi kao ozbiljan pevač razumete to i mogao bih da vas slušam celu noć to je sigurno– pridružio se komplimentima Mare.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO Lazar Živanović puca napobedu: „Očekujte svašta“

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić