Login/Registracija

Jelena Mudronja postala glavna zvezda Tik-Toka: Njen sadržaj iznenadio mnoge (VIDEO)

jelena mudronja nastup

Učesnica prethodne sezone emisije „Nikad nije kasno“, Jelena Mudronja jedna je od aktivnijih veteranki kada su u pitanju društvene mreže.

Do sada smo imali priliku da je gledamo na Instagramu gde uglavnom objavljuje slike i snimke sa nastupa, ali i iz privatnog života.

Sada je rešila da ode korak dalje, pa se na neki nači približila mlađoj publici koja pretežno korirsti mrežu Tik-Tok.

Jelena ovu društvenu mrežu koristi da pre svega pokaže svoje kulinarske sposobnosti, ali i da govori na razne društvene teme.

Kako mozemo zaključiti prema broju pratilaca i onih koji gledaju njene videe, Jelena je postala omiljena i među mlađom publikom. Ona trenutno ima 17.000 pratilaca i više od 106.000 lajkova.

Podsećamo, pored brojnih pozitivnih komentara tokom takmičenja, Jelena se susrela i sa onim negativnim o čemu je svojeveremno i govorila za naš portal.

– Jedini negativan komentar dobijam za usta za koje sam se ze*nula i sad me je strah da operišem. Stavila sam silikon onaj od pre 20 godina što se stavljao i svesna sam da sam malo preterala – istakla je Jelena i hejterima poručila da ko neće da je gleda ne mora, može samo da je sluša.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković