Preslatki dečak sa fotografije danas je jedan od najuspešnijih muzičara, da li ga prepoznajete? (FOTO)

IMG 4062

Preslatkog dečaka sa fotografije koji pozira dok ga Deda Mraz drži u krilu upoznali smo kao šefa orkestra „Nikad nije kasno“ koji svira čak nekoliko instrumenata, a u njegove magične note i čarobno sviračko umeće i dalje se uveravamo svake nedelje u novoj emisiji.

U pitanju je naravno izvanredni muzičar Joca Savić, a ono što malo ko zna jeste da svira čak šest instrumenata.

-Sviram klavir, harmoniku, gitaru, kaval, bas, frulu. Svi ti instrumenti imaju srodne instrumente tako da broj može da bude preko petnaest, ali neka bude da sviram šest instrumenata. Dovoljno je (smeh)– rekao je Joca za Grand portal.

Savić nas iz nedelje u nedelju iznova oduševljava sviračkim umećem, ali malo ko zna da harmonikaš ume da se lati i mikrofona, kao što je to učinio na tonskoj probi popularnog takmičenja veterana, kada je sve u studiju ostavio bez teksta.

Kako je to učinio na jednom snimanju emisije, dok ga je krišom snimala koleginica iz orkestra, Joca je otkrio koje numere najčešće pevuši za svoju dušu i prijatelje.

-Volim pop balade, uglavnom Olivera Dragojevića, izvornu narodnu, Džeja Ramadanovskog, Željka Samardžića, ali uglavnom sporije pesme -istakao je Savić.

Foto: Privatna arhiva/ Instagram ,
Autor: I.G.