Login/Registracija

Sa školske bine sanjala je velike muzičke snove, a na sceni „Nikad nije kasno“ ispunila preminulom ocu najveću želju: Da li prepoznajete šarmantnu veteranku sa slike?

Dragana Petrović Gaga, očara je žiri i milionski auditorijum u ovoj sezoni emisije „Nikad nije kasno“, svojom autentičnom pojavom i šarmom koji poseduje.

Iako je oduvek volela pevanje, i učestovala je u još jendom muzičkom takmičenju nije uspela da se proslavi, a nakon smrti oca odlučila je da mu sipuni želju u pojavi se na velikoj Grandovoj sceni na kojoj je pokupila sve simpatije publike.

Kako je muzika njena ljubav od malih nogu, ona je na svom Instagramu podelila uspomenu iz detinjstva kada je sa male školske bine sanjala velike muzičke snove.

Motivacija za danas: ne odustajati. Devedesetih nije bilo ovako modernih telefona, a ni fotoaparata. Nije bilo ni mnogo fotografija. Meni je ovo jedna od retkih uspomena na moje muzičke početke…i uopšte na taj period života, osnovnu školu. I uvek me podseti na snove i maštanja jedne jednostavne male devojčice, koja je muziku doživljavala kao umetnost koja oplemenjuje, koja budi i prenosi emocije… I kao da je prošla čitava večnost, bezbroj uspomena od tada, lepih i manje lepih…Mogla bih knjigu čitavu da napišem na tu temu i o svemu što je bilo. I zašto je bilo tako. Ali za sada dovoljno je da kažem, u toj knjizi ova fotografija je deo jednog od prvih poglavlja, a nastavak sledi. Uskoro– napisala je u opisu fotografije.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić