Oliver Kostić očarao Zoranu Mićanović: „Ti si ta faca koja treba da pobedi“

IMG 6812

Prvo polufinalno veče takmičenja „Nikad nije kasno“ je u toku, na scenu je izašao sedmi po red takmičar koji dolazi iz Šapca, on je Oliver Kostić i ima 45 godina.

On se u takmičenju izdvojio kao najveći zavodnik, muzikom se bavi ceo život, a u takmičenju je pokazao neizmeran talenat i ostavio veliki trag.

0A0A0772

-Zahvalan sam što sam ovde, stekao sam mnogo prijatelja tokom ovog takmičenja – rekao je Oliver, a onda otpevao pesmu „Nije ljubav stvar“ od Željka Joksimovića.

Publika u studiju je bila preponosna što je Grand dobio još jednu zvezdu, a žiri je bio oduševljen.

-Ostala sam bez teksta, nemam više reči. Ti imaš bogatu muzičku karijeru, dosta toga sam i zaboravila, tvoja karijera zvanično traje od 2007. godine, dosta toga si prošao – rekla je Ana Bekuta.

0A0A0731


-Ja sam ostala bez teksta, veliko bravo za moj Šabac, mi se poznajemo lično, ne znam šta bih rekla. Želela bih da pobediš, ti si ta faca koja treba da pobedi – rekla je Zorana Mićanović i time potpuno zbunila Olivera Kostića.

Kako je Oliver pevao, pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: N. Vasiljević