Miloš Radić pre četiri godine imao infarkt, a sada je na korak do finala: „Pesmom sam izlečio dušu“

0A0A0683

U toku je prvo polufinalno veče emisije „Nikad nije kasno“, a peti po redu na scenu izašao je Miloš Radić koji dolazi iz Nevesinja i ima 53 godine.

Pevač se tokom takmičenja istakao svojom bojom glasa, a ostao je zapamćen i po tome što je ispričao da je pre četiri godine imao infarkt, te je posle toga počeo aktivno da peva što mu je, kako kaže, izlečilo dušu.

0A0A0695

On je za ovo veče spremio pesmu pokojnog legendarnog pevača Šabana Šaulića ‘Dođi da ostarimo zajedno’, a žiri i publika u studiju bili su oduševljeni.

-Jako ste lepo otpevali ovu pesmu, Šaban je jedan jedini, ali vi ste ovo doneli na svoj način. Imala sam osećaj da ste imali tremu, ali super je sve zvučalo – rekla je Zorana.

-Uporno pokušavam da smislim koji je to fazon koji bi njemu legao u autorskom smislu, možda neke crnogorske pesme, ovo si otpevao korektno – kazao je Mare.

0A0A0719 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: N. Vasiljević