Login/Registracija

Žika pecnuo Milana kako ne sluša narodnjake, a odgovor koji je usledio niko nije očekivao: „Da sam znao da je ovako zabavno, ranije bih došao“

Istaknuti umetnik i frontmen grupe „Neverne bebe“ Milan Đurđević, ove nedelje je po prvi put gostovao u emisiji „Nikad nije kasno“ u kojoj je uživao u izvedbama veterana.

Kako je njegov sastav autentičan po rok i bluz žanru koji izvode, Žika ga je već sa samom početku pecnuo da će u ovoj emisiji slušati i narodnu muziku.

Znam da ne slušaš baš ovo, nemaš vremena da slušaš narodnjake, ali ovo je prava pesma– prozvao je Žika Milana i najavio izvedbu „Sve rane leči vreme“, nakon čega mu je muzičar i odgovorio.

Moj pokojni tata je bio direktor Radio Valjeva tako da sam ja rastao uz narodnjake i sve sam to preslušao kada sam bio mali. Nisam laik– uzvratio je Đurđević koga je zatim oduševilo izvođenje Eda Husarića.

Da je narodna muzika ostala dvojka, svi bi bili srećniji ljudi. Veliki je izazov pevati Miroslava Ilića, a ti si to super otpevao, svaka čast zaista sam uživao iako ja ne slušam ovu muziku. Žiko, da si mi rekao da je ovde ovako zabavno došao bih ja mnogo ranije– priznao je Milan, a Žika je rekao kako oseća da čemo ga od sada češće gledati u najemotivnijem šou.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić