Ifeta Doglod objavila svoj prvenac, publika oduševljena pravim svadbarskim narodnjakom: „Ovo je pesma za sva vremena“

Ifeta Doglod objavila svoj prvenac
Ifeta Doglod objavila svoj prvenac

Nakon velikog iščekivanja, Ifeta Doglod objavila svoj prvenac koji već preti da postane ozbiljan hit.

Iako je u takmičenju najviše pevala sevdalinke, Ifeta je odlučila da njen prvenac bude vesela, emotivna pesma uz koju će ljudi proživaljavati svoje najlepše trenutke na svadbama pod nazivom „Majka ženi sina“.

ifeta doglod majka

Ifeta Doglod objavila svoj prvenac

Srećna sam što su pozitvni komentari krenuli čim je pesma objavljena i puno mi je srce što se publici dopada moja pesma čemu sam se i nadala. Bila mi je želja da snimim pesmu u kojoj će se mnogi pronaći i koja će razveseliti srca publike, i jedva čekam da pevam zajedno sa njima- rekla je za Grand.

Inače, u spotu se nalaze i kadrovi sa svadbe njenog sina koji se nedvano oženio zbog čega ovaj projekat ima posebno mesto u njenom srcu.

i do
Ifeta Doglod objavila svoj prvenac

U spotu su snimci sa svadbe mog sina Nedima i moj muž se potrudio da spot uradi najbolje što može. Mislim da će se mnoge majke pronaći u ovoj pesmi i da ću je i ja pevati na mnogim svadbama i veseljima i drago mi je što je moja prva pesma baš ovakva- kazala je pevačica čiju pesmu možete poslušati u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Provale i lapsusi Žike Jakšića:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić