Halid Muslimović peva rokenrol, Žika Jakšić u šoku: „Bio si i ostao poseban“ (VIDEO)

Halid Muslimović izazvao je u nedelju lavinu oduševljenja u emsiji „Nikad nije kasno“ kada je na Grandovoj sceni otpevao nekoliko svojih najvećih hitova, a jedan je obradio u rok maniru.

On je za publiku i milione gledalaca otpevao numere „Želja si mi samo ti“ i „Znam za sve sam kriv“ kojima je atmosferu doveo do usijanja.

HALID MUSLIMOVIC NNK SNIMANJE 22022024 FOTO MUNJA 47 ok

Halid Muslimović peva rok

Međutim, nakon nastupa Žika Jakšić je imao ideju da se prva pesma izvede u malo drugačijem aranžanu, a čini se da je producent napravio pun pogodak.

-Ova tvoja pesma je veliki hit, prepela balada zaista. Međutim, nekako mi je dok si pevao zafalilo energije, ti imaš jedan poseban glas. Ti si pevač koji se pojavio na narodnjačkoj sceni osamdesetih godina, pojavio se jedan momak „Plavi čuperak“ i pevao je narodnu muziku, ali u rok maniru. Tada si bio poseban po tome i ostao si poseban do danas – rekao je Žika.

Nakon Žikinih reči, orkestar „Nikad nije kasno“ odmah je krenuo sa prvim taktovima, a svi su shvatili da ova numera jako dobro zvuči i u rokerskom maniru.

HALID MUSLIMOVIC NNK SNIMANJE 22022024 FOTO MUNJA 49 ok

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta, a kakvu atmosferu pravi gledajte u snimku ispod.

Halid Muslimović: „Mogao bih da predstavljam Bosnu na Evroviziji“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković