Login/Registracija

Žika ostao u ČUDU kada je čuo ovu priču: „Kad si ti rodila dete, sa 15 godina?“

Još uvek se priča i piše o prethodnoj emisiji „Nikad nije kasno“ koja je emitovana u nedelju, a kao što smo već navikli, oborila je sve rekorde gledanosti.

Milionski auditorijum imao je priliku da uživa u sjajnoj muzici i neverovatnim životnim pričama naših veterana koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Uvek su posebene situacije koje se prepričavaju razgovori i doskočiče omiljenog producenta i voditelja Žike Jakšića koji uvek zna kako da nasmeje gledaoce.

Ništa manje smeha nije bilo ni ove nedelje, gde je Žika već posle prvog nastupa u razgovoru sa podrškom takmičarke nasmejao sve do suza.

Naime, sestra veteranke Branke Kolarov priznala je Jakšiću da ima troje odrasle dece, a ono što je posebno zanimljivio jeste činjenica da je ona prvo rodila decu, pa onda završila fakultet. Ova priča je poslebno zainteresovala voditelja koji nije mogao da ostane imun.

-Dijana, troje dece imaš, diplomirani ekononista, kako je sve to moguće? – upitao je Žika, a ona je odmah odgovorila:

-Jeste, tako je, ali sam ja to malo drugačije uradila. Prvo sam rodila decu, pa sam onda zavšila fakultet. Deca su već velika, najstarija ćerka ima 28. godina – rekla je ona.

Žika je odmah odreagovao na ovo, pa je izgovorio rečenicu koja je sve nasmejala do suza.

-Kad si ti rodila, sa 15. godina, super – dodao je on, dok se takmičarkina sestra zahvalila Jakšiću:

-Hvala na komplimentu, prvu ćerku sam rodila sa 18. godina – zaključila je ona.

Ako ste propustili emisiju, možete je pogledati na linku u nastavku teksta:

Foto: youtube/nikad nije kasno,
Autor: A. Milinković