Nakon niza PORODIČNIH TRAGEDIJA, takmičar konačno spreman da ostvari svoj san: „Prijatelji su me bodrili“ (VIDEO)

IMG 1537

Grujicina želja da svoj talenat predstavi publici učešćem u popularnom muzičkom šouu „Nikad nije kasno“ datira godinama unazad. Ne kažu slučajno „strpljen-spašen“, a u to se uverio i sam takmičar koji smatra da se u najboljem životnom trenutku pojavio na Garndovoj sceni.

Da budem iskren, na svakom veselju svi su me pitali zašto sedo sada nisam prijavio za emisiju „Nikad nije kasno“. Jednostavno imao sam nekih problema, otac i majka su mi preminuli, a bilo je tu još nekih stvari koje su me sprečavale da pošaljem prijavu– objasnio je Grujica i dodao da su ga prijatelji bodrili da okuša sreću u takmičenju.

Četiri decenije provedene u muzičkim vodama Nikolić je obeležio brojnim uspesima, ali i poznanstvima sa velikim estradnim imenima.

Kao bubnjar u orkestru prodefilisao sam kroz celu estradu, radili smo sa dosta poznatih pevača. Mi smo na raznim veseljima njima bili prateći orkestar, da ne bih sada sve njih nabrajao od Snežane Đurišić pa nadalje – rekao je veteran.

GRUJICA NIKOLIC GRUJA 61 GOD. BEOGRAD 23

Kruna njegovog iskustva i vremena provedenog za mikrofonom su numere koje on lično potpisuje.

Imam čak sedam pesama koje sam snimio, a jedna je autorska. Izdao sam i jedan CD pre godinu dana. Želja mi je bila da ostavim trag svojoj deci i unučićima da jednog dana mogu da ga vide i odslušaju, ali da imaju i kao uspomenu– otkrio je Gruja, te priznao koliko mu sve ovo zapravo znači.

Velika mi je čast i zadovoljstvo izaći na ovakvu scenu, biti u društvu ovakvih ljudi. Meni je jedan san ostvaren, a da li ću proći dalje vreme će pokazati– rekao je Nikolić.

Ceo intervju možete pogledati klikom na video ispod:

Foto: E. Srdić,
Autor: B.Stuparušić