Gordana Stojilković nakon razgovora sa Maretom pobedila tremu, žiri ostao bez reči: „Ti moraš da pevaš“

gordana stojilković haris

Gordana Stojilković (45), Kragujevčanka udata u Vučju pokraj Leskovca još jednom je došla na scenu u takmičenju „Nikad nije kasno“ da pobedi sebe, jer prilikom svakog nastupa po sopstvenom priznanju ima tremu koju je uspešno pobedila.

To je nakon nastupa primetio i ove večeri vrlo kritičan Haris Džinović koji je na kraju insistirao da Gordana nastavi svoju muzičku karijeru.

gordana stojilković haris

Sve je počelo kada je Saša Milošević Mare primetio da joj dobro ide u savladavanju treme i objasnio šta Kragujevčanka znači kod vojnika.

-Kragujevčanka u vojnoj terminologiji znači bomba, ona ručna jel tako? – upitao je Mare, na šta je Gordana iznenadila odgvorom.

-Nagazna, i bomba i sve ostalo – rekla je takmičarka što je nasmejalo sve u studiju.

gordana stojilković haris

Maretu je konačno bilo jasno zbog čega takmičarka uvek naglašava odakle je prilikom svakog dolaska u veliki Grandov studio.

-Zato vi na to stavljate akcenat, da ste Kragujevčanka – konstatovao je Mare.

Takmičarka je naglasila da se nada da neće polomiti štiklu spremajući se da izvede hit Ane Bekute „Ja nisam rođena da živim sama“.

-Samo da preživim kao svakog puta – rekla je Gordana i latila se mikrofona, a kako je izgledao njen nastup pogledajte u videu ispod:

Razgovor sa Maretom po svemu sudeći je opustio Gordanu, a Haris Džinoviću je priznao da mu se dopalo njeno izvođenje popularne numere.

-Oduševljen sam interpretacijom na njen način, a dobro znam kako Ana Bekuta peva. Napisao sam sebi na dva-tri mesta jedan jodl. Jedan plač koji je postavljen na pravo mesto. Očigledno vi jako dobro znate kao treba da se peva, u šta sam se uverio i na snimcima iz prethodnih emisija. Dakle, od mene maksimalne ocene i gurajte dalje u tom pravcu – pohvalio je Haris nastup takmičarke.

gordana stojilković haris

Anja Mit je primetila da se takmičarka oseća veoma sigurno.

-Niste se vi samo u zagrljaju osećali sigurno već i na ovoj sceni. Kako sam ovo rekla? Smišljala sam dok je Haris pričao. Pa šta da vam kažem, svaka vam čast i na energiji, stasu, pevanju. I na glasu. I ja bih bila sa jednim dobrim razklogom sigurnija – rekla je Anja, a Gordana je priznala da problem sa tremom vuče godinama.

-I dok sam se bavila muzikom to je bio moj problem. Odemo na svirku, i to kad sam bila i mlađa i lepša uvek sam nekako gledala da prvi kolega krene dok se ja malo ne opustim. To je tako u prirodi valjda, nekako se rodimo – objasnila je Gordana koja aktivno ne peva već 11 godina.

gordana stojilković haris

Haris se umešao i dao originalni predlog.

-Dva viskija i onda to rešava sve – dodao je Haris kroz smeh.

Saša Milošević Mare bio je zadovoljan kako Gordaninim nastupom tako i napokon pozitivnim komentarom Harisa Džinovića koji je večeras bio prilično kritičan na račun takmičara.

-Ako posle Harisovog komentara Gordana i dalje budeš imala tremu ikad u životu, šta reći. On kao čovek spada u vrlo ozbiljne pevače, a u davanju pozitivnih komentara nije baš tako izdašan. Prosto čovek stoji iza svog imena i govori i misli samo ono što oseća u datom trenutku. Ja se slažem potpuno sa njim i drago mi je da je njegova ocena takva. Mislim da bi trebalo da razmisliuš o tome da se malo više vratiš muzici – poručio je Mare.

gordana stojilković haris

Gordana je priznala da pomalo razmišlja o tome.

-Imam ponude, imam od supruga podršku, od porodice – priznala je Gordana a Haris je naglasio da je i on podržava.

-Imaš i od mene podršku, moraš da pevaš. Sve ovo što sam video, u ovom kompletu i živu svirku, i malo čas na ekranu, ti moraš da pevaš. A ta trema će lagano da ode kao što je otišla i večeras. Možda je malo bilo treme koja je sjajnom interpretacijom potisnuta u drugi ugao – dodao je Haris.

gordana stojilković haris

Nakon što je Gordana na Maretovo insistiranje ispričala da je imala nadimak Barbika, Anja Mit je bila posebno oduševljena jer je tokom večeri dobila to ime od Žike. Haris se potom još jednom obratio takmičarki.

-Ti ćeš dobiti neki novi nadimak. Važno je samo da dobro pevaš. Bukvalno da ti neko da dobru pesmu, odmah si gore – zaključio je Haris.

Gordana se značajno zahvalila pevaču na nesebičnoj podršci koju joj je pružio.

-Harise, hvala vam puno! Oni su me toliko uplašili sa Harisom. Hvala vam – rekla je Gordana.

gordana stojilković haris

Takmičarka je u revijalnom delu nastupa ukrstila glas sa Nemanjom Đurđevićem i izvela pesmu „U snu ljubim medna usta“, popularni duet koji u originalu izvode Ceca Ražnatović i Dragan Kojić Keba.

Njihov duet pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić