Goran Milivojević otkrio tajnu dobrog odnosa sa dve bivše supruge: „To je pokretač“ (VIDEO)

Nakon sjajnog nastupa u muzičkom šouu „Nikad nije kasno“, Goran Milivojević stao je ispred naših kamera i otkrio kakvi su njegovi utisci nakon drugog kruga.

-Nadam se da sam opravdao svoj nastup i vidim da je reakcija dobra -rekao je on.

IMG 9606 2
Goran Milivojević otkrio tajnu očuvanja dobrog odnosa sa dve bivše supruge

Goran je otvoreno podelio sa nama da li mu se život od početka takmičenja do sad promenio, ističući da je delimično sve isto, živi i radi istim tempom.

-Nije se baš puno promenio, istim intenzitetom živim i radim, ali dosta pozitivnih kritika sam dobio zbog nastupa u „Nikad nije kasno“ . Svi mi se javljaju onako srdačno i kažu „Bravo, majstore“ – iskren je takmičar.

Na sceni mu se pridružila njegova ćerka zbog čega je mnogo srećan s obzirom da mu je želja bila da njih dvoje zajedno nastupe.

-Ćerka je na četvrtoj godini muzičke akademije i eto, podržala je tatu, a ja sam zbog toga zahvalan. Mogao sam da biram i nekog kolegu, ali ona me je ispoštovala i ja sam želeo da napravimo nas dvoje taj duet – rekao je Goran.

IMG 9631 2
Goran Milivojević otkrio tajnu očuvanja dobrog odnosa sa dve bivše supruge

Milivojević je sve iznenadio kada je rekao da ima dve bivše supruge i jednu sadašnju, a sa svakom po jedno dete, te je sada otkrio koja je njegova tajna da se svi slažu jedni sa drugima.

-Nema tajne, samo moraš da budeš iskren. Deca vezuju, deca su taj pokretač da ostaneš dobar. Mladost, ludost što se kaže, pa onda grešiš u nekim situacijama, ali deca ne smeju da ispaštaju ni u jednom momentu, u nijednom segmentu života, deci mora da se posveti – ispričao je iskreno.

IMG 9596 2 1

BONUS VIDEO: Goran Milivojević – Live – Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić