Login/Registracija

Kristina Savić otkrila sa kim najviše voli da radi: „Meni je to vrlo relaksirajuće“ (VIDEO)

Glumica Kristina Savić koja je osvojila publiku ulogom u TV seriji „Igra sudbine“ naći će se večeras u sudijskoj stolici muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“. Kristina koja je angažovana i u Pozorištu na Terazijama priznala je na koji način će ocenjivati nastupe kandidata, a otkrila je i koliko joj je teško da radi sa svojim suprugom.

-Retko gledam televiziju jer nemam puno slobodnog vremena ali pogledam ovaj šou ponekad. Veom aje prijatno gledati te ljude koji su puni entuzijazma i vole da pevaju, a i žiri je blag i daje im motivaciju. Nekako mi je ova vrsta takmičenja humana, jer su svi učesnici pod velikom tremom – rekla je Kristina.

0A0A6116

Ona je otkrila i na koji će način suditi o nastupu učesnika.

-Biću i ja blagonaklona jer znam kolika je to trema kada se prvi put izlazi pred publiku, naročito na televiziji – dodala je Kristina.

IMG 0302

Osim što je glumica, Kristina ume i da zapeva dok njen suprug svira a i deca su prilično muzikalna, pa će ona sasvim sigurno umeti da čuje i više nego što bi prosečni slušaoci čuli u izvođenju kandidata.

-Umem da čujem više, što može da bude i prednost i mana. Čujete svašta što možda neko drugi ne bi čuo, ali ovde se uopšte neću bazirati na to. Kada vidim da ljudi uživaju u tome što rade sigurno ću biti poptuno pozitivna prema njima – priznala je glumica kojje svojevremeno pevala sa Zdravkom Čolićem.

Kristinu je širi auditorijum zavoleo preko TV serije „Igra sudbine“, a glumica je sada otkrila koliko joj je težak tempo snimanja ovog domaćeg sitkoma.

-Teško je ali smo svi nekako ušli u tu mašinu. Naročito smo na početku sezone svi puni energije. Ali dobra je ekipa, lepo se radi i mi dajemo sve od sebe da to ispadne najbolje moguće. Brojke gledalaca kojeprate tu seriju govore za sebe – ispričala je Olga Ožegović iz TV serije.

KRISTINA SAVIC NNK SNIMANJE 11092023 FOTO MUNJA 21 ok

Kristina je otkrila i kakav je osećaj kada deli kadar sa svojim suprugom:

-Meni je to vrlo relaksirajuće. Mi imamo i neke predstave koje radimo zajedno. To izuzetno volim, nekako ste najotvoreniji sa ljudima koje poznajete i tu nema nikakvih inhibicija.

BONUS VIDEO: Nikad nije kasno – Bekstejdž – Emisija 01

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić