Ispovest finaliste „Nikad nije kasno“ o bolesti kida dušu: „Rođen sam zdrav, ali…“

Capture 4 11

Pevač Edo Husarić prolavio se učesšem u osmoj sezoni takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ gde je zasluženo stigao do finala.

Međutim, malo ko zna da se iza njegovog osmeha krije tužna priča o kojoj je on otvoreno govorio jednom prilikom za Grand.

edo husaric 4

Edo Husarić o bolesti

Naime, kako smo tada saznali, on je greškom lekara dobio jednu bolest sa kojom živi godinama, a koja ga je navela i da se bavi pevanjem

-Rođen sam zdrav kao i sva druga deca, međutim bolovao sam od krzamaka, a doktori u to vremene nisu znali o čemu se radi. Dali su mi pogrešnu inekciju od koje mi se taj mišić koji drži oko centriranim otegao, pa mi je bežalo oko. Skoro sam to izlečio, bila je i operacija, međutim stali smo sa oporavkom. Zbog toga sam ranije imao komplekse, bio sam i stidljiv, ali sada me to uopšte ne dotiče -ispričao je Husarić svojeveremo za Grand.

EDIN HUSARIC EDO 50 GOD. SREBRENIKBIH 14

Pevač je zbog bolesti kasnije napustio fudbal koji mu je godinama bio prva ljubav, a onda je odlučio da se apsolutno posveti muzici.

-Razboleo sam se i naglo sam se ugojio, pa sam u međuvremenu počeo da pevam a i nije bilo neke love u fudbalu. Onda sam se oženio i osnovao porodicu, ganjao sam egzistenciju iskren da budem- kazao je Edo za Grand.

BONUS VIDEO – Edo Husarić nakon finala Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković