„Hteo je da te zove“ Žika Jakšić ispunio najveću želju Tamarinog oca

zika jaksic i tamara grujic 1

Ove nedelje voditeljka Tamara Grujić prvi put se pojavila u šouu „Nikad nije kasno“ zbog čega je bila veoma uzbuđena.

Ipak, osim nje, poziv Žike Jakšića posebno je priželjkivao voditeljkin otac.

-Verovao ili ne Žile, moj tata je nabavio tvoj broj telefona i kad me je vozio na snimanje emisije „Nikad nije kasno“ mi je rekao ‘Ja sam hteo njega da pozovem i da ga zamolim da te zove, da budeš u njegovoj emisiji. Ovo je živa istina, živa istina! Tako da si mu ispunio novogodišnju želju odmah. Hvala ti mnogo!- sa osmehom je otkrila Tamara, nakon čega je Jakšić pohvalio njen rad.

-Baš mi je drago što sam ispunio želju tvog oca, ali moram da kažem sad nešto drugo jer se mi ovde drutimo da ističemo lepe stvari. Emisija koju ti radiš se zove „Radna akcija“ i to je zapravo porodični projekat koji radite ti, suprug i ćerkica. Uradili ste oko 200 emisiija, napravili mnogo kuća i renovirali im sve- otkrio je Žika, što je Tamara i potvrdila:

-Tačno, za sedam godina smo oko 200 kuća renovirali, oko 800 dece usrećili i sredili preko 20. 000 kvadrata.

FILP0018 1

Zbog prirode posla i emisije koju veoma uspešno vodi Tamara Grujić sa svojom porodicom godinama unazad živi na terenu, na šta se kako kaže, već navikla.

-Ta snimanja traju danima, nije kao „Nikad nije kasno“ koju mi snimimo u jednom danu. Skoro ste se vratili sa četvoromesečnog snimanja i vaša ćerkica uvek ide sa vama. Kada odete na neko mesto vi živite u hotelu- otkrio je Žika, što je Tamara potvrdila.

TAMARA GRUJIC NNK SNIMANJE 06122023 FOTO MUNJA 14 ok 1

Ipak, poseban osmeh na Tamarinom licu izazvale su reči Dragane Katić koja nije štedela komplimente.

-Moram i ja nešto da kažem. Tamara je moja koleginica i zasita mi je posebno zadovoljstvo da kažem da konačno na našim ekranima postoji prava osoba, na pravom mestu. Radiš sve sa neizmernom ljubavlju, spontanošću, a o rezltatima ne moram da pričam. Izražavm veliko poštovanje prema tebi i tvojoj porodici- istakla je Dragana.

BONUS VIDEO: Tamara Grujić ogolila dušu o porodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović