Login/Registracija

PRODUKCIJA IH SPOJILA! Džervina Kladušak otkrila VELIKU TAJNU: „Brat je pevao prvi put“ (VIDEO)

Veteranka Džervina Kladušak nastupala je u poslednjoj emisiji drugog kruga takmičenja „Nikad nije kasno“. Ona je prezadovoljna samim nastupom, a pohvale joj neprestano pristižu.

-Većinom su pozitivni komentari, pogotovo od mog okruženja. Uglavnom dobijam reči hvale, gde god me ljudi sretnu, i na ulici, i u komšiluku, znaju kako ja pevam i hvale moje celokupne nastupe kao i pevanje – rekla je Džervina.

Takmičarka je naglasila da joj učešće u ovom nadmetanju veterana ipak nije uticalo na posao.

-Imala sam posla i ranije tako da mi to ne znači puno. Ja radim pa radim – priznala je Džervina.

Posle zapaženih nastupa ona je podelila sa nama da li se nada prolasku u sledeći krug.

-Stvarno ne znam, ne bih da preciziram unapred. Ne znam! Kako se bude odlučilo, to je to – rekla je Džervina i dodala da ipak ima već spreman repertoar za treći krug.

-Pevala bih sigurno nešto od Zorice Brunclik, malo za promenu. Inače mi je ona jedna od omiljenih pevačica – otkrila je takmičarka.

Njoj se u revijalnom delu na sceni pridružio rođeni brat.

-Plan je bio da brat sa mojim bratancem svira harmoniku a samo ja da pevam, ali je produkcija insistirala da imam vokalnu pratnju. On čovek inače ne peva, tako da je u emisiji pevao prvi put. S obzirom da se ne bavi pevanjem nego sviranjem, to je po meni bilo super. Mislim da sam uspela da uvrstim pravu pesmu u repertoar – otkrila je Džervina.

Šta je još takmičarka ispričala za Grand, pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić