Login/Registracija

SVI DETALJI PROSLAVE KOD PRIJE I FILIPA: Uz likove iz omiljenog crtaća SIN DUVAO SVEĆICE na torti, mama i tata pucaju od ponosa (FOTO)

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović juče su imali najlepši povod za slavlje jer je njihov sin Aleksandar napunio 4 godine.

Ovim prelepim povodom, mama i tata napravili su mu rođendan za pamćenje u jednoj prestoničkoh igraonici gde su okupili njegove drugare uz svoju porodicu i najbliži krug prijatelja.

Oni ništa nisu hteli da prepuste slučaju, pa je prostor bio dekorisan do poslednjeg detalja uz temu njegovog omiljenog crtaća „Patrolne šape“, a tu je bio i Spajdermen sa kojim je duvao svećice dok su ponosni roditelji apalaudirali.

Podsećamo, Prijovićeva je u nekoliko navrata pričala i tome kako uživa u ulozi mame i ne krije da joj svaki rastanak od sina teško pada.

– Sve je teže. Aleksandar sada priča pa postavlja pitanja gde idem, zašto idem… Pokušavam da mu objasnim da idem da radim i da se brzo vraćam, ali mi uvek bude žao što ga ostavljam. Kaže mi: „Mama, ideš da pevaš? Hoću i ja da pevam“, verujte mi da mi je veoma teško. Počne i da plače jer je navikao da spavam sa njim. Jednostavno, u poslednjih godinu dana smo stalno bili zajedno i sada se navikava da mama mora da ide – ispričala je Aleksandra svojevremeno.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić