Bojana Barjaktarević otkrila da li je zaljubljena: „Nikad nije kasno da srce zaigra“ VIDEO

bojana barjaktarevic 5

Bivša pobednica „Nikad nije kasno“ Bojana Barjaktarević u intervjuu za Grand govorila je o bivšem suprugu, ali i dešavanjima na ljubavnom planu.

Neki bi rekli bolje dobar razvod nego loš brak, a sa tim je saglasna i Bojana koja sa bivšim suprugom Zoranom ima odličan odnos.

I ne samo to, pevačica je za Grand otkrila da ona i Zoran, kao i njihova deca funkcionišu savršeno uprkos njihovom razvodu.

Moj bivši suprug je klavijaturista i u super smo odnosima. On uvek prati sve što ja radim, tu je uz mene svim snagama. U odličnim smo odnosima, sad smo još bolji nego što smo bili. Mi smo na prvom mestu prijatelji, šta god meni ili njemu da treba, tu smo jedno za drugo. Nema veze da li smo se razišli, super funkcionišemo – rekla je za Grand.

Bojana Barjaktarevic o novogodisnjem nastupu 2

S obzirom da već neko vreme solira, zanimalo nas je da li joj je možda neki muškarac „zapao za oko“.

-Nemam simpatiju. Ja sam varijanta Ekrem Jevrić, kuća pos’o, pos’o kuća (smeh). Nikad nije kasno da srce zaigra, ali sad trenutno ništa se ne dešava sa te strane- priznala je Bojana, a potom dodala:

Nisam ni nešto zainteresovana po tom pitanju niti se ja bakćem sa time. Najbitniji su mi porodica, kuća i moja deca. To mi je broj jedan, a sve ostalo ako naiđe usput to mi je ok, ako ne nebitno. Na prvom mestu je porodica, pa onda sve ostalo.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Autor: J. Jović/ A. Dačić