„Ma ništa nije strašno“ Dragiša Živanović ispunio svoj cilj: „Znao sam da je pesma napravila revoluciju“ (VIDEO)

Dragiša Živanović, profesor iz Sremske Mitrovice, oduševio je izborom ljubavnih pesama tokom svog učešća u takmičenju „Nikad nije kasno“.

Dragiši Živanoviću ljubav glavni pokretač

Takmičar je u razgovoru za Grand priznao da mu je ljubav glavni životni pokretač i otkrio da je pesmu koju je izveo na sceni posvetio supruzi Dragani.

-Ona mi je najveća podrška ali ljubav je osnova za sve. Šta god želimo u životu da napravimo moramo imati ljubav, jer je to jedna pokretačka snaga i energija koja nas vodi da ne smemo da stanemo niti da se opustimo. Ceo život je jedna borba – rekao je takmičar.

dragiša živanović nikad nijue kasno
Foto: Z.K.Munja / F.Pavlović

Dragiša Živanović priznao: „Znao sam da su mediji velika stvar“

Dragiša je otkrio i šta se promenilo u njegovom životu između dva kruga takmičenja.

-Znao sam da su mediji velika stvar. Mnogo toga mogu da urade ali nisam znao da je to tako moćno. Znao sam da je pesma „Ah ljubav, ljubav“ koju sam izuzetno emotivno izveo u prvom krugu napravila revoluciju. A sada sam pevao „Tebi za ljubav“. Sve se vrti oko ljubavi i narod to prepoznaje – objasnio je on.

dragiša živanović cilj
Foto: Z.K.Munja / F.Pavlović

Dragiša Živanović progovorio o đacima

Dragiša koji radi kao profesor u jednoj školi sada je otkrio kakve je komentare dobio od svojih đaka.

-Učenici su u svom svetu. Oni inače gledaju i slušaju nešto drugo, ali su me toliko iznenadili da nisam mogao da verujem. Uglavnom su svi gledali moj nastup, a svestan sam da sam tome i sam doprineo jer imam sa njima divan odnos pre svega. Jedna neposredna i stalna komunikacija kakvu ja imam sa decom može da nam donese prave rezultate – ispričao je Dragiša.

dragiša živanović priznao sve o ljubavi
Foto: Z.K.Munja

On je priznao i da je već ispuinio cilj koji je zadao sebi pre učešća u popularnom šou programu.

-Meni je bilo važno da se pojavim u prvom krugu. To sam postigao, a naravno da je u ljudskoj psihi da se bori za što više i to je normalno. Ali i ako ne prođem dalje, ma ništa nije strašno – dodao je takmičar.

Ceo razgovor sa Dragišom Živanovićem pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/K.Marković