„Nisam znala šta će biti“, Dragana Suljkanović ispunila želju prijatelju u emisiji: „To je neopisiv doživljaj“ (VIDEO)

Dragana Suljkanović pokupila je simpatije publike u prvom krugu kada se predstavila i otkrila da Žiku želi da vodi u Švajcarsku. Oduševljenje publike nije izostalo ni sinoć kada je ponovo stala na veliku scenu i priznala da ima tremu, uprkos kojoj je napravila šou.

Komentari su bili zadovoljavajući bio je ovo neopisiv doživljaj za mene– rekla je nakon nastupa Dragana čiji je prijatelj Stevo nakon revijalnog dela dobio specijalnu priliku od Žike da sam otepva jednu pesmu.

On je jedan divan čovek, i divan šoumen i ispunila sam moju i njegovu želju da bude ovde– rekla je Suljkanovićeva.

Dragana Suljkanović intervju

Dragana Suljkanović intervju 

Stevo nije krio zadovoljstvo za pruženu priliku nakon koje je doneo veliku odluku.

Jako me je ovo zadovoljilo, hvala i Dragani, teško je naći prave reči za ovaj doživljaj, jedino što mogu je da se zahvalim i ako Bog da vidimo se u sledećoj sezoni. Dajem vam srce– rekao je on.

I ja sam se iznenadila za to, ne znam kako je došlo do toga, ali isplao je bolje nego da smo isplanirali. Nisam znala šta će biti– dodala je Dragana, a njihov ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

0A0A2489
Dragana Suljkanović intervju 

Podsećamo, Dragana se nalazi na Fejsbuk glasanju koje traje do utorka u ponoć, a ukoliko još uvek niste glasali za svog favorita to možete učiniti OVDE.

BONUS VIDEO– Dragana Suljkanović i Stevo- Jugoslovenka:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić