LAVINA EMOCIJA U STUDIJU Takmičar rasplakao Tamaru Grujić: „Mislila sam da imam tapiju na suze“

Takmicar rasplakao tamaru grujic 4
Takmičar raspakao Tamaru Grujić

Karatista i muzičar Dragan Subotički (65) iz Novog Bečaja ostavio je zapažen rezultat u prvoj emisiji, a večeras je svojim nastupom uspeo da rasplače voditeljku Tamaru Grujić.

Dragan se čitav život bavi muzikom, a pored pesme, njegova najveća ljubav je sport, što se i primećuje po njegovom fizičkom izgledu koji su svi pohvalili.

Dragan Subotički nastup Nikad nije kasno drugi krug

Takmicar rasplakao tamaru grujic 5
Takmičar raspakao Tamaru Grujić

Kako je od rane mladosti u muzici, Dragan je prvo počeo da svira rok, ali se nekoliko godina kasnije odlučio za narodnjake i u tome je ostao do danas.

-Muzikom sam počeo da se bavim davne 1974. godine, imali smo tako neke rok grupe. Prvi instrument mi je bio klavijature, a onda kasnije je krenula i harmonika, na kraju je to sve više bila samo harmonika. Uglavnom se bavim muzikom, sigurno je 99 odsto mog života muzika – rekao je on u svom profilu i dodao da je godinama bio uspešan sportista:

-Što se sporta tiče, to je bio karate, u to vreme kada sam bio mlad imao sam dosta uspeha. Samo malo je falilo da ostanem profi u tom smislu, dobio sam crni pojas drugi dan, tako da je to bilo jako dobro.

Takmicar rasplakao tamaru grujic 3
Takmičar raspakao Tamaru Grujić

Takmičar je večeras odabrao numeru Željka Šašića „Vežite mi ruke“, a svojom emotivnom interpretacijom uspeo je da raspače Tamaru Grujić.

Takmičar raspakao Tamaru Grujić

Takmicar rasplakao tamaru grujic 2
Takmičar raspakao Tamaru Grujić

Publika ga je nakon nastupa pozdravila ovacijama, dok je žiri bio saglasan da je Dragan večeras pokazao svoje najbolje izdanje.

-Odlična je pesma, Marina i Futa kao tandem, a ti si je Dragane vrlo interesantno otpevao. U refrenu si pokazao da si pevačina, a ja ti savetujem da biraš pesme gde taj raspon i energija mogu da se ispolje, to jako dobro zvuči – rekao je Mare, a Tamara se nadovezala:

-Toliko mi Mare i mladi kolega čitaju misli, mi se jako lepo slažemo večeras i uživamo ovde. Pričao je kolega o Vašem izgledu, a ja moram da kažem da je to spoj spota i ljubavi. Ja sam mislila da imam tapiju na suze, ali očigledno nemam, ovde je predivno i puno emocije i ljubavi. Svaka čast, divno ste pevali.

Takmicar rasplakao tamaru grujic 6
Takmičar raspakao Tamaru Grujić

-Sjajno, energetski nabijeno, tačno i ono najbitnije i najvažnije od svega, verovao sam Vam svaku reč koju ste otpevali – zaključio je Mirza Selimović.

Takmicar rasplakao tamaru grujic
Takmičar raspakao Tamaru Grujić

Dragan je u revijalnom delu nastupio sa ćerkom Jelenom, izveli su duet „Godinama“ koji je raznežio sve u studiju. Kako je njihov nastup izgledao, pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković