Završna runda za Draganu Suljkanović i Bojana Velikinca: Samo od vas zavisi ko će proći dalje (FOTO)

Dragana Suljkanović i Bojan Velikinac glasanje

Sinoć smo uživali u još jednoj neverovatnoj epizodi emisije „Nikad nije kasno“, u kojoj su pevači veterani oduševili auditorijum svojim performansima.

Uprkos sjajnim nastupima, pravila su takva da ne mogu svi nastaviti ovo muzičko putovanje, a nakon odluke žirija i publike u studiju, Dragana Suljkanović i Bojan Velikinac nalaze se na Fejsbuk glasanju koje traje do utorka u ponoć.

ipiccy image 4 2

Dragana Suljkanović i Bojan Velikinac glasanje

Samo od vas zavisi da li ćemo u nastavku takmičenja gledati Draganu ili Bojana koji su pokazali izuzetne vokalne sposobnosti i osvojili simpatije publike.

Manje od 48 sati ostalo je da glasate za svog favorita i odlučite koji zaslužuje još jednu šansu, a za njih možete glasati OVDE.

dr 1
Dragana Suljkanović i Bojan Velikinac glasanje

Samo od vas zavisi da li će dalje proći Dragana koja želi da vodi Žiku u Švajcarsku ili Bojan za koja je Jakšić otvorio konkurs za ženidbu, a kako su oni pevali poslušajte u nastavku.

Dragana:

Bojan:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić