Lepoj Breni pisala pismo svaki put kad je dobila batine, Dragana Suljkanović iznenadila priznanjem: „Htela sam da budem njeno dete“ (VIDEO)

Dragana Suljakonović (43) iz Švajcarske od malena je maštala da bude pevačica, a u emisiji „Nikad nije kasno“ priznala je da je svojevremeno slala pismo Lepoj Breni, želeći da bude njeno dete.

Takmičarka je u ispovesti za Grand otkrila kako i zbog čega je želela da bude Brenino dete.

Moj prvi bend je bio usisivač, a moj idol je bila Lepa Brena. Kad god me majka istuče, ja kažem da ću napisati pismo Breno i idem kod nje da budem njeno dete (smeh). Već sa 14 godina sam počela da pevam, sa 19 sam otišla u Tursku i tamo sam pevala 5 godina– ispričala je takmičarka i dodala da je u šou veterana došla kako bi ispunila svoj san i kako bi Žiku Jakšića povela u Švajcarsku.

Dragana Suljkanović Lepa Brena je bila moj idol, slala sam joj pisma

0A0A2477

U drugom krugu se rasplakala na sceni zbog svog priznanja, a zatim nasmejala sve u studiju kada se zbog treme i zbunila.

-Ja sam u velikoj dilemi, imamo veliki problem. Posle prvog nastupa, imala sam mnogo pitanja. Ja sam samo odgovorila da sam ovo platila, ovo ne bi bilo ovo – rekla je takmičarka, a Žika je pitao šta joj je i zašto se zbunila.

-Ja sam mislila da ima dilemu da li da vodi Mareta ili Žiku u Švajcarsku– dodala je kroz osmeh Tamara Grujić.

0A0A2553

Dragana je priznala da je smršala od treme i da zbog šoua veterana nije spavala, a u takmičarskom delu se predstavila pesmom „Drugarice, prokletnice“

Nije se čula trema kao što sam mislio da će biti. Mnogo je sigurniji nastup nego priča pre toga. Čestitam na drugom uspešnom nastupu – istakao je Mare, a Tamara dodala da je takmičarka bila uzbuđena pred nastup i da se uplašila da li će joj drhtati nastup.

-Svaka čast, divno izgledate i divno ste zvučali – dodala je Tamara.

0A0A2481
Dragana Suljkanovic Lepa Brena je bila moj idol

Mirza Selimović je prokomentarisao da se vidi da je Dragana veliki emotivac i da uživa na sceni.

-Zaista mi je drago što vidim da je Draganin san bio da se pojavi jednom na televizii, siguran sam da će se pojavljivati još. Želim joj svu sreću– rekao je Mirza.

U revijalnom delu takmičenja Dragani je društvo na sceni pravio Steva Jovanov, sa kojim ona i inače nastupa. Oni su zajedničkim snagama otpevali hit „Jugoslovenka“, a kako je to zvučalo poslušajte u videu ispod.

-Uživao sam dok sam gledao vaš nastup, ali ne mogu da sakrije oduševljenje sa Stevom.Toliko me je dirnula ta tvoja iskrenost, video sam tvoju želju kad si izašao na scenu, evo sad ću da ti pružim priliku da na ovoj sceni otpevaš šta ti hoćeš – poručio je Žika, a Steva je iznenadio i zbunio.

Ipak, Steva je smogao snage da otpeva „Lipe cvatu“.

-Nikad vam neću zaboraviti ovo. Nek’ umrem sutra, nije mi žao. Hvala vam – poručio je Steva na kraju, a kako je izgledao njegov nastup pogledajte u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić