PERFORMANS KOJI I DALJE IZAZIVA BURU: Anja i Žika broje MILIONE (VIDEO)

anjam

Mnogi glumci se mogu pohvaliti i pevačkim sposobnostima, a u to se publika mnogo puta uverila na Grandovoj sceni, posebno kada je članica žirija muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ bila Anja Mit.

Već godinama unazad Anja je rado viđen gost u Žikinom jedinstvenom šouu, a sada je evocirala uspomene sa jednog snimanja i pohvalila se videom koji broji milionske preglede.

anja mit

Čuveno izvođenje numere „Sitnije, Cile sitnije“ glumica je dočarala na neverovatan način i scenskim nastupom bukvalno zapalila studio.

-Volim ovo- poručila je Anja i pohvalila se brojem pregleda.

Iako video datira čak iz 2018. godine i dalje je jedan od najaktuelnijih na Jutjub platformi. Svojom „imitacijom“ Lepe Brene, ali i vrckanjem atraktivna glumica i dalje izaziva buru komentara.

„Anja je pravi performer“, „Fatalna žena“, „Ljudi ona je ovo uživo otpevala“, „Ovo je seksipil bez vulgarnosti“, „Fascinantna Anja Mit“, „Ja sam žena, ali ona je bomba“, „Raznela je binu, kao uragan“, samo su neke od pohvala koje ne prestaju da se nižu već petu godinu zaredom.

ipiccy image 84

Anja je definitivno svojom koreografijom napravila neverovatnu pometnju, a tome svedoče reakcije Ace Pejovića, Mareta i Žike Jakšića koji je upotpunio njen performans.

Podsetite se kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO – Anja Mit otkrila sve detalje gala venčanja

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović