Login/Registracija

Sanju Kužet INSPIRISALI VETERANI, odmah URGIRALA KOD POPOVIĆA: „Možda odemo u druge vode“ (VIDEO)

Sa nestrpljenjem očekujemo nedelju, kada se emituje najemotivniji šou u regionu „Nikad Nije Kasno“, u kome takmiračari anstavljaju borbu za ostvarenje svojih davno sanjanih snova.

Pored dobro poznate ekipe, Maretu će se u stolicama za žiriranje pridružiti Sanja Kužet i Mirza Selimović koji će nakon uživanja u izvedbama naših veterana morati da donesu odluku o najboljima.

Sjajni takmičari predstaviće nam se u novom svetlu, i pokazati da je ovaj šou internacionalnih razmera.

– Ja sam na trenutak zaboravila gde se nalazim, ja sam uverena da će Popović da vidi koliko moćno izgleda ova scena kada se peva AC/DC i da možda i mi u „Zvezdama Granda“ odemo u neke druge vode– zaključila je voditeljka koju je oduševio jedan od kandidata.

Čućemo domaće izvedbe, ali i fenomenalne strane numere koje su razveselile ceo studio i ispunile želje onima koji znaju da život čine mala, iskrena zadovoljstva.

– Ovo je za mene bila velika pobeda, ja sam već pobedila jer već neko duže vreme ne mogu da nastupam zbog zdravstvenih problema, i uprkos tome krenula sam dalje i oživela sam– priznala je takmičarka iz Francuske.

Kažu da se svaka upornost isplati, pa je tako jedan veteran odlučio da na svoj način učini neverovatnu stvar.

– Ja sam ovu emisiju pokušao da prebacim u salon, pošto mi nije uspelo, ja sam sada salon doveo u „Nikad Nije Kasno“– rekao je on, a o čemu se radi saznajte sutra od 21h.

U videu ispod pogledajte delić atmosfere koji vas u novoj epizodi.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić