Dejan Jeknić ostvario NAJVEĆI SAN, pa IZNENADIO detaljima organizacije prvog koncerta (VIDEO)

0A0A0734

Tokom učešća u popularnom muzičkom šouu „Nikad nije kasno“ Dejan Jeknić se uverio da je uvek pravo vreme za ostvarenje snova, a to je potvrdio pre samo nekoliko dana kada je održao prvi solistički koncert u Beogradu.

Ogroman broj ljudi koji se okupio da uživa u najlepšim notama samo je jedan od razloga za Jeknićev osmeh koji ne skida sa lica.

Sve sam organizovao sam, jao da sam znao šta me čeka ova dva meseca- sa ponosom, ali i širokim osmehom priznao je za Grand.

0A0A0727

Veliku podršku na sceni pružila mu je prijateljica i koleginica Zorica Akerman koja je pričom o njihovom prijateljstvu raznežila mnoge.

-Iskreno nisam nastupala pred ovolikim brojem ljudi. Velika mi je čast što ovako veličanstven dan delim sa svojim prijateljem. Iako se smatra da su prijateljstva od ranog detinjstva najdragocenija, ona moraju da se gaje i čuvaju. Nas dvoje smo dokaz da ovo prijateljstvo koje traje šest godina može imati isti takav kvalitet- rekla je Zorica, a potom svojim vokalom dodatno uklepšala Dejanov prvi koncert o kome će se još dugo pričati.

0A0A0734 2

Ispraćen gromoglasnim aplauzom i oduševljenjem publike, Dejan je publici priredio veče za pamćenje, a ekipa naše redakcija ispratila je sve detalje ove posebne noći.

Prepustite se emocijama i uživajte u najlepšim notama i vokalu Dejana Jeknića:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović