Zlatni mikrofon za izuzetne vokalne sposobnosti, Sabina Kaltak puca od ponosa: „Živim svoj san“ (VIDEO)

Pobednica osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ od strane SMS glasova Sabina Kaltak ne prestaje da niže uspehe u karijeri.

1000033496

Ona je nedavno dobila još jednu nagradu na koju je ponosna, a ističe da i nakon takmičenja živi svoj san iz mladosti.

1000033497
1000033500

Na muzičkom festivalu u Nišu nagrađena statuom „Zlatni mikrofon“ za izuzetne vokalne sposobnosti, a ona je na tu činjenicu posebno ponosna.

1000033499

Tim povodom se oglasila za Grand i sa čitaocima našeg portala podelila impresije još jedne nezaboravne noći.

-Pozvani smo od organizatora iz Niša da budemo deo „Muzičke estrade 2023“ i dobijemo plakatu i zlatni mikrofon. Hvala im na ukazanom poverenju i divnom novom iskustvu. Divni trenutci sa Megi i Dekijem su još više ulepšali tu divnu manifestaciju u utorak veče – rekla je ona i otkrila da kako su došli na idelu da posete prvo snimanje nove sezone emisije „Nikad nije kasno“:

 U sredu sam spontano odlučila da dođem sa Dekijem i Marijom do Beograda i vidim moju dragu Jelenu. Kada smo se sreli odlucili smo da dođemo i sve vas pozdravimo, vidimo i učesnicima nove sezone i poželimo sreću na snimanju prve ovogodišnje emisije. Zaista sada živim svoj san. Divan osećaj i za ovo kratko vreme od tri dana posete Srbiji vraćam se danas za Švedsku zadovoljna i punih baterija do sledećeg viđenja – rekla je pobednica za Grand.

1000033495
374700790 3657193711271958 7752960890421356009 n

Podsetimo, Sabina je nedavno u velikoj životnoj ispovesti pred našim kamerama otkrila kako je reagovala kada je dobola poziv za učešće u emisiji „Nikad nije kasno“.

-Ja sam se dva puta prijavljivala, godinu pre nisam pozvana, verovatno zbog velikih priliva i zahteva, ima sigurno tu neki način na koji se vrši selekcija, ide se redom. Tako je moj red došao prošle godne, ja sam želela samo da mi se pruži prilika, a ond se ja dajem sto posto i još jače. Ja volim da pevam i ne znam koliko sam puta ovo rekla, ali to je duša moje duše, pevam kad mi je teško i kad mi je lepo – rekla kje ona i prisetila se momenta kada je pozvao producent emisije:

-Sećam se kao juče da je bilo, sedela sam sa mamom u Priboju i pile smo kafu na terasi. Spremala sam se da idem na more sa koleginicama. Zvoni mi telefon, kaže meni čovek „Dobar dan i eto dođe vreme, samo da znate nismo vas zaboravili“, a ja kažem je l’ to Žika. Pitao me za broj na koji može da me pozove, mama se još više zbunila, zaboravila je broj telefona. Bila sam presrećna, on je nas odmah upozorio da samo na intervju dolaziš, ali sam ja to shvatila da je to jedan korak više. Suza nije bilo, ali sam bila presrećna, vrištala sam po kući.

BONUS VIDEO – Finalisti iz prošle sezone ponovo u „Nikad nije kasno“

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković