DA LI SE SEĆATE? Ovo su PRVI pobednici takmičenja „Nikad nije kasno“ (VIDEO)

0A0A3729

Muzičko takmičenje „Nikad nije kasno“ već osam sezona je omiljeni porodični šou-program čitavog regiona.

Do sada su kroz ovu emisiju prošli sjajni pevači koji nisu svoju šansu da naprave veliku muzičku karijeru iskoristili u mladosti, pa su u ovom talen-šou pokazali sve ono što godinam milionski auditorijum nije znao o njima.

Dobro se pamte i neverovatne životne priče koje uz koje je region mnogo puta plakao, ali i one šaljive uz koje su se gledaoci smejali do suza.

Od prve sezone, kroz emisiju vas vode njen idejni tvorac i omiljeni voditelj Žika Jakšić, najpoznatije TV lice sa ovih prostora Dragana Katić i stalni član žirija predsednik-premijer Saša Milošević Mare.

U sudijskim stolicama su do sada sedeli najeminetniji ljudi iz javnog života koji su žirirali našim veteranima, ali i često pevali sa njima.

ZIKA DRAGANA MARE NNK SNIMANJE 16092022 FOTO MUNJA 12 ok scaled

Prva sezona emitovana je 2016. godine, a veliko finale održano je 28. juna te godine i tada smo dobili prve pobednike ovog takmičenja.

Pobednici prve sezone muzičkog takmičenja „Nikad Nije Kasno“ bili su Nusret Orovčanin prema glasovima publike na Facebook-u, Kale Dijamant po odluci stručnog žirija i Goran Kukić koji je osvojio najviše glasova publike.

Dokaz da je ovavka emisija bila potrebna našem regionu je velika gledanost koja svake nedelje ruši sve rekorde, ali i veliki broj kandidata koji sve prijavljuju svake sezone za takmičenje.

42a14c0780ccb7bf828c2187b9c88d62297c267d 630x426 1

Nova, osma sezona donela je i neke novitete, pa tako sada veterane prati novi okrestar „Nikad nije kasno“ pod upravom Joce Savića, a za kratko vreme momci i devojke su osvojili srca milionskog auditorijuma.

Kako je izgledalo veliko finale prve sezone takmičenja „Nikad nije kasno“ pogledajte u videu ispod teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković