Brazilke, vatroment i dijamantski prsten: ISPLIVALI SVI DETALJI VERIDBE Tamare Milutinović: Zbog Zvezde Granda SVI U TRANSU, A U 6 UJUTRU RADILI OVO (VIDEO)

ipiccy image 8

Tamara Milutinović sinoć je rekla „Da“ svom dugogodišnjem izabraniku, fudbaleru Darku Jevtiću koji je zaprosio pred prijateljima na zabavi povodom njegovog tridesetog rođendana.

Pevačica nije mogla ni da nasluti da će se taj čin dogoditi na proslavi u čijoj je organizaciji i sama učestvovala.

Milutinovićeva ništa nije prepustila slučaju, pa se pobrinula oko dekoracije i specijalnog iznenađenja u vidu plesačica sambe za koje je mislila da će biti vrhunac večeri.

Pošto sam ja uvek prevazilala sebe, ovo je iznenađenje za Darka i za sve vas. Srećan rođendan ljubavi, ajmo, pojačaj– najavila je Tamara ulazak atraktivnih plesačica koje su zanosno đuskale kao sa karnevala iz Ria.

„Zvezda Granda“ Nemanja Đuđević, Nina Jovanović i Miloš Brkić uveseljavali su goste tokom cele večeri, a od lude energije niko nije mogao da ostane miran, pa se Tamara među prvima popela na stolicu i zaigrala.

Nakon ponoći usledila je torta kada je Darko kleknuo i zaporsio pevačicu koja ga je grilila i ljubila izgovarajući „Da“, a zatim su izašli napolje gde je pucao vatromet u njihovu čast.

ipiccy image 2 1

Slavlje je nastavljeno do ranih jutarnjih časova kada je Nemanja Đurđević odlučio da napravi pauzu i zamezi, što je zabeležio njegov kolega.

Prijatan doručak brate moj- poželeo je Brkić, a Nemanja mu se zahvalio i pozvao da mu se pridruži.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić