ČIK POGODITE KO JE OVO: Od dugokosog pevača do najvećeg zavodnika u takmičenju

azzaro mladost

Kada se sa 47 godina pojavio u šouu „Nikad nije kasno“, ovaj momak sa fotografije očarao je sve svojim glasom i dostajnstvenim ponašanjem na sceni, ali i rastužio sve životnom prilom.

Iako se ceo život bavio muzikom, nastupao sa najvećim pevačkiim imenima celog regiona, svojih pet minuta dočekao je tek u takmičenju veterana.

Učešćem u emisiji želeo je da ispuni želju pokojnim roditeljima koju su bili veliki obožavaoci “Nikad nije kasno“, ali nažalost preminuli nekoliko meseci pre nego što će se pojaviti na velikoj sceni.

Za njega kažu da je najveći zavodnik koji se pojavio u takmičenju, pa su mu tako i ponude za brak stizale sa svih strana, ali se on vešto branio. 

– Dobro sad, ne zalazim toliko duboko u te teme, ako se nešto desi, desi se. Ne opterećujem se mnogo sa tim, to su više simpatije  pravdao se takmičar, a na pitanje da li jeste zavodnik i zašto beži od te titule koju mu je dodelio Žika Jakšioć, odgovario je: 

– Ma, nije to tako. Ne bežim od toga, miljenik publike jesam, ali zavodnik nisam baš neki, odsutan sam od zavodničkog sistema (smeh)!

omer karalic azzaro 4 ok

Naravno, reč je o Omeru Karaliću Azzaru, prošlogodišenji finalista popularnog takmičenja.

Kada je objavio fotografiju iz mladosti, Azzaro je mnoge zbunio imidžom koji je 1994. godine furao, ali je zaradio komentare da je i tad bio šmeker kao što je danas.

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić