Varja Topalović štimung Bojane Barjaktarević ne može da zaboravi, sjajna atmosfera dugo se pamti: „Najbolja na svetu“ (VIDEO)

Da je vedrina karakterna osobina Varje Topalović uverili smo se još ranije, a sada je pokazala šta se događa kada se spoje dobra energija i još bolja pesma i kako se štimung drži i satima nakon nastupa.

Članica orkestra „Nikad nije kasno“, mlada pevačica koja peva prateće vokale nedavno je imala prilike da u studiju zapeva sa Bojanom Barjaktarević, a sjajna atmossfera koju je napravila nekadašnja pobednica ovog muzičkog takmičenja očigledno dugo traje.

Capture 4 9

Varja je danas u kolima zapevala pesmu koju izvodi Bojana, a osećaj je bio toliko čaroban da nije odolela a da ne podeli snimak na svom Instagram nalogu.

-Najbolja na svetu Bojana Barjaktarević – napisala je Varja u opisu snimka na kojem peva u glas uz Bojanu koja ide po svenu sudeći sa radija.

0A0A3007

Pevačica koju je publika imala priliku da upozna još u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ gde je ostvarila zapažen rezultat i predstavila se milionskom auditorijumu simpatijeosvaja svake nedelje tokom emisije „NIkad nije kasno“, a jednom prilikom je otkrila i malo poznate detalje iz svoje biografije.

-Ja sam inače diplomirani profesor spotra i fizičkog vaspitanja, takmičila sam se za reprezentaciju Srbije u karateu, trenirala sam karate 15. godina. Završila sam srednju muzičku školu i to instrument hornu, to je duvački instrument koji više ne sviram, ali volela bih nekada i to ponovo da zasviram – rekla je Varja nedavno za Grand.

BONUS VIDEO: Iz „Zvezda Granda“ u „Nikad nije kasno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić