Ceca na snimanju „Nikad nije kasno“, evo šta se dešava iza kulisa Žikine emisije (VIDEO)

0A0A0375

Iako ste navikli da Cecu Ražnatović viđate u žirijskoj stolici takmičenja „Zvezde Granda“, danas je došlo do preokreta.

Naime, Ceca se pojavila u Grandovom studiju spremna da žirira, ali ovoga puta u Žikinom šouu „Nikad nije kasno“.

Pevačica se pojavila u izazovnoj haljini sa prorezima oko struka, a njena elegancija ostavila je sve bez daha.

0A0A0325

Kao i uvek, obratila je pažnju na detalje te je današnju kombinaciju upotpunila zlatnim nakitom i velikim naušnicama.

Kako to biva na snimanjima, Ceca se za emisiju pripremila u bekstejdžu nakon čega je sa Sašom Miloševićem Maretom i Milicom Jokić pozirala na sceni.

Inače, Ceca je u intervjuu za Grand otkrila da uživa kao član žirija takmičenja „Nikad nije kasno“ koje se, kako kaže, umnogome razlikuje od „Zvezda Granda“.

Ovde uopšte nema stresa, ovde je kao revija kvalitetnih pevača gde mi uživamo u muzici, a u „Zvezdama Granda“ mi je malo stresnije zato što su moji kandidati u takmičenju i mi moramo da odlučujemo. Nekada je to jako teško, bude ti i žao i neprijatno, toga ovde nema-objasnila je Ceca, a potom se dotakla Žike Jakšića.

Žika jako voli muziku i tome je posvećen celog života i iz ovog formata se vidi koliko on uživa u svemu tome i ovu emisiju kao svoje dete neguje i publika je to prepoznala. Drago mi je što ovakav format postoji i što je gledan-poručila je pevačica za Grand.

BONUS VIDEO: Ceca iznenadila stajlingom u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović/ A. Dačić