Era Ojdanić o fenomenu Aleksandre Prijović: „Ima sreću što joj je Brena svekrva, a Boba svekar“

era odjanic o priji

Era Ojdanić prokomentarisao je fenomen Aleksandre Prijović i istakao da je za njenu neverovatnu popularnost delom zaslužna sudbina.

Pevač ne osporava uspeh mlade zvezde „Granda“, ali tvrdi da je doprinelo to što je postala snajka Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Zlatna podloga je zlatna podloga. Možda bi se ona i izborila sa svojim kvalitetom i sa svojim izgledom, ali bi to bilo mnogo kasnije, recimo za sedam, osam ili deset godina – rekao je Era za Grand.

era ojdanic otkrio da li je u vezi sa ucesnicom zadruge 4
Era Ojdanić o Aleksandri Prijović

Era je obrazložio svoje mišljenje i dodao da je za uspeh potreban trud, ali i dobra podloga.

Kada zidaš kuću, prvo staviš dobar temelj, nađeš dobrog majstora i kreneš da praviš kuću. To je ona imala, veliku sreću da joj je Brena svekrva, Boba svekar, a Filip muž. Znači imala je pravu zlatnu podlogu i podršku i samo je odletela u zvezde – istakao je pevač.

ERA OJDANIC GP SNIMANJE13092022 FOTO MUNJA 17
Era Ojdanić o Priji

Era se u emisiji „Grand magazin“ dotakao i svog ljubavnog života i otkrio da li će se ponovo oženiti.

-Ne pada mi napamet. Ja sam zaljubljen i volim nju od 35 godina. Kakva je, takva je, dobra je, šta ću… Niko ne može od novinara da provali koja je, sakrio sam je – rekao je Ojdanić.

Pevač je nedavno za naš portal priznao da novoj devojci donosi kafu u krevet i da je pazi kao malo vode na dlanu.

Dok je u bunilu burne noći, ja je iznenadim čistim domaćim medom, hladnom vodicom, kaficom i kažem ‘Maco moja, budi se’, a ona kao ‘Šta ti je, bre?’. A ja joj kažem ‘Vidiš ko te gleda, budalo jedna, je l’ si normalna?’. Ona puši, naravno cigarete, a ja nisam pušač, i stavim joj pepljaru pored kreveta i kažem ‘Maco, ajde jednu cigaretu uz kaficu’. I ona onako raščupana, znaš ono… – počeo je da obašnjava i dodao da se sva lepota žene vidi ujutru nakon burne noći.

Ja obožavam ženu kad je prirodno raščupana ujutru. Svaki šarm i lepotu vidiš ujutru kad je probudiš. I kad je vidiš onako čupavu, neočešljanu, još ako je bilo ljubavno ludilo, i bez šminke, ma žena izgleda top- istakao je Era za Grand.

Kako izgleda kuća Ere Ojdanića pogledajte u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković