Login/Registracija

Bivši veteran šokirao izjavom: „Ogovaram Draganu Katić“ (VIDEO)

Pevač Suljo Osmanović Dundo proslavio se pre nekoliko sezona u takmičenju pevača veterana „Nikad nije kasno“. On je već prvim pojavljivanjem osvojio srca publike, a od tada uspešno gradi svoju karijeru.

Dundo je nedavno u emisiji „A sad malo mi“ priznao da nakon takmičenja ima više posla i da je zadovoljan uspehom koji je postigao u omiljenom porodičnom šou-programu.

-Imam posla hvala Bogu, ja sam prezadovoljan zaista – rekao je on.

Voditeljke Vesna Milanović i Dragana Katić našalile su se na njegov račun, pa su ga upitale da li i on njih ogovara kao one njega aludirajući da ga često pominju kao jednog od kvalitetnijih pevača koji se pojavio na sceni.

-Ja ogovaram i tebe, ali Draganu malo više, ona je malo bliža srcu. Navija i za Zvezdu pa zbog toga – našalio se bivši veteran i nasmejao sve.

Podsetimo, Suljo je nedavno za Grand otvoreno govorio o porodici, a istakao je da nije bilo lako odgajati troje dece.

-Troje su se rodili u Nemačkoj a troje u Švedskoj i nije bilo jednostavno podići decu, ali to odgajanje malte ne nisam ni osetio zato što sam non stop bio u nekom poslu. Tu je najviše bila angažovana žena, kao i starija ćerka i sin. Doduše i ja sam pomagao kad god sam imao svoj slobodan dan, aliza sve sam imao vremena, hvala dragom bogu –rekao je on nedavno.

Ukoliko ste propustili premijerno emitovanje, emisiju „A sad malo mi“ možete pogledati u videu ispod:

Foto: Filip,
Autor: A.Milinković