Login/Registracija

Bojana se pohvalila ćerkinim umećem: Talentovana devojka lepotu nasledila od majke, a Gordanu Stojićević kida (VIDEO)

Bojane Barjaktarević još tokom učešća u najemotivnijem muzičkom šou programu „Nikad nije kasno“ uspela je da osvoji publiku svojim raskošnim glasom, pojavom, ali i neverovatnom hrabrošću koju je pokazala tokom suočavanja i borbe sa opakom bolešću.

Pobednica „Nikad nije kasno“ poznata je kao pevačica koja pravi sjajnu atmosferu gde god da nastupa, ali i kao brižna majka koja daje sve od sebe da svojim naslednicima pomogne u ostvarivanju životnih ciljeva.

I dok njen sin i pored talenta nije preterano zainteresovan za muzičku karijeru da iver ne pada daleko od stabla dokaz je Bojanina poslednja objava na Instagram profilu.

Naime, pevačica se pohvalila muzičkim talentom i pevačkim umećem svoje naslednice koja je krenula stopama svoje majke.

Bojana je objavila video u kome njena ćerka peva poznati hit Gordane Stojićević „Zagrli me ti i oprosti mi“, a ispod objave nizale su se pohvale na račun talentovane devojke: „Bravo lutko“, „Snimite duet“, „Predivno“, „Bravo lepotice“.

Ono što je primetno jeste da je ćerka Bojane Barjaktarević osim muzičkog taleta od majke nasledila i lepotu, te da likom veoma podseća na pevačicu.

-Ja bih najviše želela da ona uspe, više od mene i da peva bolje od mene. Ali moram da vam otkrijem da sin opasno svira bubnjeve- rekla je trostruka pobednica „Nikad nije kasno“ svojevremeno za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I.Grk