Login/Registracija

Bivši veteran se već mesecima bori sa opakom bolešću: “ Ne predajem se“

Capture 10 5

Pevač koji se proslavio u emisiji „Nikad nije kasno“ Đura Đalinac (47) nije mogao ni da pretpostavi da je pred njim najteža i najveća borba, nedavno je saznao da ima ozbiljne zdravstvene probleme.

Đuro se već mesecima bori sa opakom bolešću, ali kako je nedavno rekao za Grand, nikada se ne predaje i ne skida osmeh sa lica uprkos problemima sa kojima se bori.

-Ne predajem se nikad, a kamoli sad… Ja sam rešio da sve pobedim, iako nekima i ne izgledam najbolje jer sam jako smršao, ali ide na bolje. Imao sam 170 kilograma kada je počeo problem sa vodom, mislio sam da sam samo debeo, a onda su počeli i bolovi. Verovali ili ne, do sad mi je izvađeno 209 litara vode iz stomaka– rekao je nedavno Đalinac za Grand i nastavio:

– Lekari kažu da se rak trbušne maramice teško dijagnostifikuje, da je to još uvek neistraženo do kraja, ali uz pomoć terapije sad ide na bolje. Uporan sam, slušam lekare i za sad sve dobro podnosim.Ranije nisam mogao da se pomerim, niti da spavam od bolova, sad već toga nema, hvala bogu. Borim se i boriću se dokle god budem mogao, imam zbog koga i zbog čega da istrajem u toj borbi.

Capture 10 4

Bivši veteran je dobar primer svima koji se takođe bore sa ovom opakom bolešću, a i u ovim teškim momentima imao je snagu i volju da se bavi muzikom.

U najtežim trenucima dobio sam želju i volju da radim. Nedavno sam snimio i nekoliko kavera kod prijatelja u studiju, nekako me to ispunjava. Ali to je tek početak, ne predaje se Đura tako lako, još dugo ćemo mi da pevamo – je zaključio Đalinac za Grand.

Kako je Đuro pevao u emisiji „Nikad nije kasno“ pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/youtube,
Autor: A.Milinković