„Bio je tu i Šaban Šaulić“ Jedna greška veterana je koštala muzičke karijere (VIDEO)

345

Veteran Dževad Hodžić pojavljivanjem u emisiji „Nikad nije kasno“ ostvario je svoj veliki san, a to je da zapeva na jednoj grandioznoj sceni baš kao što je ova. Kandidat se pevanjem bavi već dugi niz godina, a i ranije je učestvovao na raznim festivalima gde je često osvajao prva mesta, ali i simpatije publike.

Pevam već preko četrdeset godina, najviše volim narodnu muziku, ali sam pevao čak i zabavnu. U mojoj porodici niko nije pevao tako dobro kao ja, ali majka je imala lep glas i talenat. Često sam i ranije učestvovao na takmičenjima. Bilo je tu novčanih nagrada, a često sam osvajao i prvo mesto.

hodzic dz

Veteran je otkrio da je još odavno trebalo da snimi studijski album, ali jedna greška koštala ga je muzičke karijere.

U ono vreme par puta je bilo takmičenja za snimanje kaseta. Jednom sam u Tuzli osvojio prvo mesto, bio je tu i Šaban Šaulić. Osvojio sam nagradu i trebalo je da snimim kasetu, međutim nije bilo sreće. Nisu me zvali, moguće da su izgubili adresu – otkrio je Dževad.

Dzevad Hodzic

Nakon toga, veteran je ipak uspeo da snimi kasetu, ali nažalost nije bio u mogućnosti da je ispromoviše.

Napisao sam i komponovao osam pesama, ali to nije poznato jer se nisam reklamirao na televiziji, osim onoj lokalnoj. Problem su bile finansije, to je uvek tako. Sada je sve drugačije, sada u ovim godinma teško je meni naći ekipu sa kojom bih mogao da radim – rekao je veteran, a šta nam je još u intervju rekao Dževad poslušajte u VIDEU ISPOD.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk