Login/Registracija

Čupavo na samom početku: Amil i Zof odmerili snage: „Imamo golmana i centarfora“

Večeras je počeo četvrti krug takmičenja, u kome se veterani bore u duelima, a čast da otvore novo kolo imali su Amil Biščanin i Zoran Cvetković Zof.

Na samom početku, Žika je porazgovarao sa Zofom koji je prvi nastupio i upitao ga za mišljenje o protivniku.

Mislim da sam dobio dobrog protivnika koga cenim i poštujem, ali ja sam borac i ne predajem se. Drugi put smo zajedno i pre mesec dana smo pevali zajedno u Nišu kao da sam znao da će biti sa mnom u ovom duelu– rekao je Zoran koji se večeras predstavio numerom „Prevaren“ od Ivana Kukolja Kukija.

Zoran je i u ovom krugu razgalio studio, za šta je pohvaljen od strane žirija.

Vrlo ubedljivo, odličan vokal, odlična boja, donesena pesma kao zdravlje– istakao je Bora Đorđević.

Bravo za odabir pesme, mislim da si izbrao pravu pesmu koja pristaje tvom vokalu– dodala je Mira.

Meni je ovaj duel jako interesantan. Imamo jednog golmana i centarfora, i biće čupavo. Što se tiče odbrane, položila je ispit u svakom slučaju– u svom stilu objasnio je Mare.

Nakon Zoranovog nastupa, Žika je pre nego što je predstavio Amila iskoristio priliku da porazgovara sa njegovom rođakom koja živi na relaciji Švajcarska- Srbija i koja se bavi nekretninama što je kod autora emisije probudilo veliki broj pitanja da bi zaključio kako ljudi iz Švajcarske tamo zarađuju, a ulažu ovde.

Da ne ispadne da se hvalim, ali komplet leto sam zauzet– istakao je Amil pre nego što je zapevao na velikoj sceni numeru „Voljela me jedna Esma“.

Odlično Amile– kratak je bio predsednik žirija.

Dugo nisam čula ovu pesmu, a Žika se toliko veselio. Super ti je boja glasa, imaš super energiju, bend te je super ispratio– rekla je Mira.

Svi smo zatečeni, ovo je više nego odlično- zaključio je Bora.

Nakon uživanja u sjajnim interpretacijama, žiri je dao svoj konačan sud. Bora i Mira su se složili da su u pitanju dva odlična vokala i za nijansu dali prednost Amilu čemu se pridružio i orkestar sa istim stavom.

Ovo je krug koji definitivno ne volim. Pitanje je trenutka i izbora pesme. Mogao bih da se složim sa kolegama, ali ovog puta moj glas ide Zofu– odlučio je Mare, a publika je na kraju podržala Amila koji je bio dominantniji u ovom duelu sa 4:1.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S.Čumić