Žika Jakšić održao lekciju o NESREĆNIM LJUBAVIMA, Mare ga odmah PECNUO

Popularni muzički šou „Nikad nije kasno“ iz subote u subotu pruža gledaocima najlepše emocije i pesme, ali i brojne poučne životne priče. Međutim, sudeći po reakcijama publike posebno su zanimljive one iz života Žike Jakšića, kao i njegova objašnjenja svakodnevnih situacija.

Vikend iza nas definitivno je obeležilo Jakšićevo objašnjenje i analiziranje nesrećnih ljubavi i depresije sa kojom se mnogi suočavaju.

-Kako to neko se zaljubi i padne u depresiju? Meni je to bezveze!- začuđeno je pitao Žika, dok se predsednik žirija u svom stilu našalio.

-Ti nemaš vremena za to Žiko, tako da…-rekao je Mare kroz smeh.

IMG 4033 3

Usledila je Žikina analiza nesrećnih ljubavi koja je mnoge dovela do suza, a posebno Tanju Savić koja se sve vreme smejala.

-Pa šta sad, eto zaljubiš se u ženu, ona neće, pa pusti je ako neće. Šta da radiš sad, nećeš valjda da padaš u depresiju, ima druga neka sigurno, pa zaljubi se u drugu! Nađi drugu i zaljubi se jednostavno! Mada gori je slučaj ovih koji su u depresiji zbog svojih žena, a ne tuđih u koje su zaljubljeni, jer tu ne mogu mnogo da biraju- objasnio je.

IMG 3811 1

A ko će bolji recept dati nego Žika Jakšić koji ima bogato životno iskustvo?

-Za depresiju najbolji lek je alo muzike, malo se pozabavite sobom, ustanete ujutru i zahvalite se Bogu što ste živi i zdravi i onda uživate u tim prostim stvarima. Nadam se da će ova psihoterapija da utiče na gledaoce koji imaju problem sa tim- zaključio je.

Već u subotu budite spremni za nove priče, a delić onoga što vas čeka pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Elena,
Autor: J. Jović