Supruga Tome Zdravkovića otkrila koja ZVEZDA GRANDA je trebalo da igra njenog muža u filmu: „On je bio moj favorit“

Danas, 30. septembra, na Centralnom groblju u Beogradu obeležena je 31 godina od smrti najvećeg beoma Tome Zdravkovića.

0A0A1260 scaled

Njegovi najbliži okupili su se na groblju kako bi mu odali počast, a povodom toga i Tomina supruga Gordana doletela je iz Amerike, što cini svake godine za njegovu godišnjicu.

Poštovanje legendi narodne muzike ukazali su  Aco Pejović, estradni menadžer Bane Obradović, Željko Joksimović, Đorđe David i Steva Anđelković.

0A0A1274 scaled

Tomina supruga se obratila prisutnim novinarima, a tom prilikom je istakla da bol za Tomom nikada nije prošla, pogotovo nakon filma o njegovom životu.

-To me je vratilo godinama unazad, sad je mnogo teže nego ranije. Neprestalno gledam film kako bi to prevazišla i saživela se sa tim, drugačije ne može – rekla je Gordana za Grand.

Iako je Tomu u filmu maestralno odigrao Milan Marić, Tomina supruga imala je drugu želju, da njenog supruga igra Steva Anđelković.

-On je bio moj favorit. Gledala sam i slušala ga kako peva Tomine pesme, odličan je– izjavila je pevačeva supruga.

Tomin dobar prijatelj i kolega, pevač Zoran Kalezić vodi najtežu bitku, a upravo to je rastužilo Tominu udovicu.

-Čujemo se non stop, pričamo, on je u baš teškoj situacji. Njegova bolest me vraća na vreme kad je Toma bio bolestan, sve je to košmar – izjavila je Gordana.

Pomenu najvećem boemu prisustvovao je Željko Joksimović koji je otkrio sve detalje serije „Toma“, koja se uskoro prikazuje, što možete da pogledate u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić