SKRIVENA KAMERA ILI REALNOST? Najgori nastupi u istoriji „Zvezda Granda“ (VIDEO)

Mnogi mladi talenti imali su maestralne nastupe u „Zvezdama Granda“ i iz subote u subotu svojim scenskim perfomansom oduševljavali milionski auditorijum.

Ali ima i onih koji se nisu proslavili, da ne kažemo koji su se izblamirali. A, mi smo za vas izdvojili one najurnebesnije nastupe koji su nasmejali i žiri i publiku.

7b41d5ae9272ca003bef35255c1d0100afecc4a5
Z.K.Munja

Krenućemo od hita „Mišići“ koji nam je izvela takmičarka Andrea Radović iz Šibenika, a koja je olako dobila panik taster i Milijev komentar uz smeh: „A jooj, pa ovo je bilo fantastično“, dok su se ostali članovi žirija hvatali za glavu.

Andrea misici

Ništa manje dramatičan, niti urnebesniji nastup nije imala ni Mini Maus, takmičarka zbog koje su svi mislili da je reč o skrivenoj kameri.

Bekuta

Bilo je i onih koji su se toliko uplašili da im je pozlilo na sceni, pa su nastup morali da prekinu.

-Šta se desilo? Hajde, stani! Udahni duboko! – vikali su joj članovi žirija, ali bezuspešno.

milkunic

Pobedu slobodno može da odnese takmičarka koja je otpevala hit „Za nas kasno je“ Aleksandre Prijović, a za koju je Aca Lukas rekao da je malo falilo da celo takmičenje ode u pogrešnom smeru.

Ja sam mislio da se ovde neko zaje*ava – rekao je tada Lukas.

bosanac

Ali, naravno, to nije sve. U videu ispod pogledajte najgore nastupe i surove komentare žirija koji su se dogodili u „Zvezdama Granda“.

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić