Login/Registracija

Šaulićeva supruga otkrila nepoznate detalje: „Znala sam čime se bavi, ali…“

O svadbi Šaulićevog naslednika Mihajla i dalje se priča i to sa razlogom. Preko četiri stotine zvanice okupilo se kkao bi prisustvovalo svečanom izgovaranju sudbonosg „da“ pevačevog sina i njegove izabranice Marina.

Kako utisci ne jenjavaju ni među gostima, tako ni mladencima koji su srećni što je sve proteklo baš kako treba.

Nije bilo nervoze uopšte jer su pripreme toliko dugo trajale da smo bili sigurni da će sve ispasti baš kako treba. Zapravo najveći problem mi je bio da nađem venčanicu kakvu sam videla u svojoj mašti. Htela sam baš takvu, ali nisam uspevala da je pronađem. Srećom sam se setila da moja drugarica drži jedan salon venčanica i orva koju sam ugledala kada sam došla kod nje bila je ova u kojoj ste me videli- ispričala je Marina.

S obzirom da se Mihajlova i Marinina veza veoma dugo odvijala van očiju javnosti, mnogo toga o njihovoj ljubavi ne znamo te je novopečeni bračni par rešio da otkrije pojedine detalje.

-Zajednički prijatelj se svojski trudio da nas upozna. Malo zbog obaveza, malo zbog prethodnih iskustava, a najviše zbog nečeg neobjašnjivog, nas dvoje smo dugo odolevali njegovom predlogu da se sretnemo. Na kraju je ipak uspeo da nas dovede u isto vreme i na isto mesto i hvala mu što je bio toliko uporan- ispričao je mladoženja, ali tu se početak ove ljubavne priče ne završava.

-Znala sam čime se Mihajlo bavi, ali kada sam upoznala osobu koja stoji iza tog imena, a još više prezimena, shvatila sam da taj čovek ima mnogo kvaliteta. Kada znate iz kakve je porodice potekao, onda vam je jasno da drugačiji nije mogao ni da bude. Pred jedno porodično slavlje u njihovoj kući, Mihajlo me je pitao da li bih pošla sa njim. Pomenuo je da bi njegove sestre i majka volele da me upoznaju jer im je o meni mnogo pričao. Lagala bi kada bih vam rekla da se nisam pitala kako će proći to upoznavanje, a na kraju sam sa njih tri pričala kao da se godinama znamo- dodala je gospođa Šaulić za „Hello“.

Podsetimo, Marina je u petom mesecu trudnoće, a dolazak naslednice čekaju sa nestrpljenje. Iako su ime već odabrali, za sada žele da to bude tajna u okviru porodice.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović