Login/Registracija

Samo dan nakon venčanja, oglasila se Ilda Šaulić i evo šta je poručila snajki Marini

Generalni konzul Srbije u Cirihu isin pokojnog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić, u nedelju se oženio dugogodišnjom izabranicom Marinom Velimirović, diplomiranim pedagogom, a svadbeno veselje upriličili su u jednom ekskluzivnom hotelu u Beogradu, gde su okupili brojne pripadnike estrade. 


Najveselije na svadbi bila je Mihajlova mama Goca, iako je pred veselje priznala da joj je jako teško što Šaban nije doživeo ženidbu sina, a ni ponosne sestre Ilda i Sanela nisu krile radost zbog bratovljeve ženidbe. 

Samo dan nakon svadbe pevačicica i Mihajlova sestra, Ilda Šaulić, oglasila se na Instagramu gde je objavila fotografiju mladenaca, a zatim se obratila snajki.


– Dobro došla, draga Marina, u naš porodicu. Volim vas – poručila je Ilda, a komentari i čestitke samo su se nizali. 

……

Uoči svadbenog veselja Goca je otkrila da Mihajlo i Marina očekuju devojčicu, a emocije nije mogla da sakrije ni Ilda. 

– Ovo je preemotivan dan za nas, za ovo se živi. Jedva smo čekali da Mihajlo nađe pravu ženu za sebe, očekuju i prinovu, presrećni smo. Odabrali su i ime ali to ne mogu da vam otkrijem. Ja od jutros pevam, ovo je divan dan za sve nas – rekla je Ilda. 

Inače, poznato je da se nova snajka odlično uklopila u porodicu Šaulić, da su je svi prihvatili.

– Prezadovoljna sam snajkom, neka je živa i zdrava. To je ta, i ako je on srećan, mi smo još srećniji zbog njega. To je samo nedostajalo u našoj familiji da svi budemo zaokruženi po tom pitanju– istakla je Ilda.

Sve detalje svadbe pogledajte u videu.

Foto: Printscreen/Instagram,
Autor: I. Ankić